Bel ons op 085 8200784

Tapijt laten reinigen door Chem-Dry Ramaker    

Ziet uw tapijt er niet meer zo mooi uit, simpelweg omdat hier vele kleine en grote vlekken op zitten? Dan kunt u nieuwe vloerbedekking aanschaffen, maar u kunt ook een professionele tapijtreiniger in de arm nemen om uw tapijt te  laten reinigen. Chem-Dry Ramaker kan alle soorten tapijten reinigen: ook uw (ernstig) vervuilde vloerkleed

Neem contact met ons op

Chem-Dry Ramaker: professionele reiniging met resultaat 

Chem-Dry Ramaker werkt enkel met professionele en ervaren tapijtreinigers, die precies weten wat ze doen. Ook werken wij enkel met de beste schoonmaakmiddelen. Zo zijn wij in staat professionele reiniging met resultaat aan te bieden. Huurt u ons in om uw tapijt schoon te maken, dan weet u vrijwel zeker dat u hier een brandschoon tapijt aan over houdt. 

Uw tapijt milieuvriendelijk, veilig en duurzaam gereinigd 

Wij reinigen uw tapijt milieuvriendelijk, veilig en duurzaam. Onze schoonmaakmiddelen zijn niet schadelijk voor het milieu en ook niet voor uw gezondheid, of de gezondheid van uw kinderen. Verder zijn onze schoonmaakmiddelen en schoonmaaktechnieken effectief. Dit betekent dat als u uw tapijt door ons laat reinigen, u hier jaren plezier van heeft. 

Langer genieten van uw tapijt? Maak een afspraak 

Wilt u de levensduur van uw tapijt verlengen? Maak dan een afspraak met Chem-Dry Ramaker. Wij komen graag bij u langs om uw tapijt volledig te reinigen. Goed om te weten: wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet als het uiteindelijk niet lukt uw tapijt voor honderd procent te reinigen. U loopt dus geen enkel risico als u ons als tapijtreiniger inhuurt. 
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze, over onze schoonmaakmiddelen of over onze tarieven voor professionele tapijtreiniging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze schoonmaaktechnieken en de schoonmaakmiddelen die wij gebruiken.