Bel ons op 085 8200784

Schoolvloer laten schoonmaken? Dat is één van onze specialiteiten!

Iedere ouder heeft graag dat zijn kinderen in een schone omgeving onderwijs aangeboden krijgt. Niet alleen de meubels waar ze op schrijven en van eten, maar ook de vloeren op school behoren spik en span te zijn. Vandaar dat het verstandig is de ondergrond goed te laten schoonmaken en te laten onderhouden.

Waarom is een schone vloer op een school zo belangrijk?

Schone vloeren op scholen zijn niet alleen belangrijk voor esthetische redenen, maar vooral voor de gezondheid van werkgevers en uiteraard de kinderen. Veel kinderen zijn allergisch voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Dit is een van de redenen waarom scholen stofvrij moeten zijn en kinderen hun focus op hun school werk kunnen richten in plaats van de ongemakken die zijn krijgen van hun allergie. Nog een veel voorkomende reden is de veiligheid van de kinderen. Kinderen rennen en springen graag door de gangen en in kantines in hun pauzes. Wanneer de ondergrond niet onderhouden wordt en plakkerig of vochtig is, kunnen er gemakkelijk vervelende ongelukken gebeuren. Ongelukken kunnen voorkomen worden door deze goed te laten reinigen.

Expert in schoonmaken van schoolvloeren: Chem-Dry Rademaker

Bij Chem-Dry Rademaker staat hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Zij hebben 20 jaar ervaring in het reinigen van vloeren van scholen en gebruiken bij het schoonmaken milieuvriendelijke producten zonder zeep als bestanddeel. Omdat steeds meer kinderen allergieën en overgevoeligheden ontwikkelen voor bestanddelen van schoonmaak artikelen, is dit niet alleen een voordeel voor het milieu, maar ook voor de schoolgaande kinderen. De werkwijze van schoonmaken is zoals het behoort, grondig en millieu bewust.

 Wat kan Chem-Dry Rademaker voor u betekenen

U kunt Chem-Dry Rademaker inhuren om de vloeren van uw school te laten reinigen en te onderhouden in regio Deventer (Gelderland/Achterhoek), Apeldoorn/Zwolle (Overijssel) en Hoogeveen (Drenthe). U kunt diverse soorten schoolvloeren laten schoonmaken, waaronder linoleum, PVC, vinyl, maar ook van natuursteen en marmer. Chem-Dry Rademaker is een ervaren bedrijf, om die reden kunnen wij garantie bieden dat de werkzaamheden goed uitgevoerd zullen worden. Tevens worden er geen voorrijkosten gerekend, dus vraag gerust een offerte aan voor het reinigen en onderhouden van een schoolvloer.

Uw gegevens