Bel ons op 085 8200784

Tapijt schoonmaken

Een tapijt schoonmaken kan een tijdrovend en intensief karwei zijn. Bovendien is er de nodige kennis van stoffen, reiniging en hulpmiddelen nodig om de reiniging tot een goed einde te brengen. Elk tapijt krijgt vroeg of laat vlekken of slijtageplekken. U stoot bijvoorbeeld een glas wijn, limonade of een kop koffie om. U knoeit met olie of make-up of u heeft een huisdier dat vlekken in het tapijt maakt. Als een vlek er eenmaal in zit, gaat deze er niet zo één, twee, drie uit. Wilt u niet uw gehele tapijt laten vervangen, dan kiest u ervoor om uw tapijt te laten reinigen. Chem-Dry Ramaker kan u hierbij helpen!

Soorten tapijt schoonmaken

Met ruim 20 jaar ervaring in de meubelreiniging -en vloerreiniging-branche, weet Chem-Dry Ramaker als geen ander hoe tapijten behandeld dienen te worden. Of u nu een wollen tapijt of een synthetische vloerbedekking heeft liggen, wij hebben de middelen en kennis in huis om dit te reinigen. Allereerst maken wij met een professionele borstelstofzuiger het tapijt aan het oppervlak zuiver. We harken de vezels van het tapijt eventueel op en behandelen echte vlekken met een pre-spray. De echte reiniging van het tapijt verrichten we met koolzuurmiddel, een milieuvriendelijke tapijtreinigingsmethode. Hierna behandelen we het tapijt nog na met een beschermlaag en is het vervolgens klaar om weer te bewandelen! 

Schakel ons in

Chem-Dry Ramaker heeft door het hele noordoosten van het land vestigingen. U kunt bij ons terecht in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Om uw tapijt professioneel te laten reinigen, zodat het er weer als vrijwel nieuw uitziet, schakelt u Chem-Dry Ramaker in. U kunt ons bereiken op onze gratis telefoonnummers: 0800 020 10 69 en 0800 636 46 65