Bel ons op 085 8200784

Stoel laten reinigen door meubelreiniger

Een meubel van hout of kunststof kunt u zelf gemakkelijk schoonmaken, maar een stoffen meubelstuk is al lastiger schoon te maken. Is uw fauteuil of eetkamerstoel door de jaren heen flink vies geworden of heeft u iets op het meubelstuk geknoeid, waardoor u nu te maken heeft met een hardnekkige vlek? Dan hoeft u het meubelstuk niet weg te gooien, maar laat u meubelreiniger Chem-Dry Ramaker langskomen om de fauteuil of eetkamerstoel te reinigen.

Contact opnemen

Uw stoel vakkundig, snel en milieuvriendelijk gereinigd

Chem-Dry Ramaker werkt alleen met professionele schoonmakers. Zij maken uw meubelstuk niet alleen vakkundig schoon, maar doen dit ook snel. Voor u het weet, is uw fauteuil of eetkamerstoel weer helemaal schoon en ziet het meubelstuk er zo goed als nieuw uit. Ook heeft u bij ons de garantie dat uw meubelstuk op milieuvriendelijke wijze wordt schoongemaakt. Wij werken namelijk alleen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, niet met schadelijke zepen.

Chem-Dry Ramaker: ook voor design stoelen

Heeft u een design fauteuil of eetkamerstoel die nodig gereinigd moet worden? Dan kunt u ons ook bellen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het schoonmaken van design meubelstukken. Ook uw kostbare bureaustoel van een bekende designer kunt u door onze ervaren en betrouwbare experts laten schoonmaken.

De beste reiniging door een ervaren expert

Meubelreiniger Chem-Dry Ramaker is 20 jaar geleden opgericht en heeft sinds die tijd honderden stoelen gereinigd. Investeert u in onze dienstverlening, dan investeert u in de diensten van een ervaren en betrouwbare expert. Ook krijgt u altijd een garantie op onze werkzaamheden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, onze schoonmakers en onze tarieven. Ook als u een afspraak wil maken met Chem-Dry Ramaker, kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u een stoel laten reinigen door een meubelreiniger? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Uw gegevens