Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Drenthe

Komt er een flinke vlek in een meubelstuk, dan zijn veel mensen geneigd dit meubelstuk meteen weg te gooien. U denkt misschien dat de vlek met geen mogelijkheid te verwijderen is, maar Chem-Dry Ramaker gaat deze uitdaging graag aan. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vlekken uit allerlei soorten meubelstukken en kunnen zelfs de meest hardnekkige vlekken volledig verwijderen.

Neem contact met ons op

Reiniging met milieuvriendelijke producten

Wij vinden het belangrijk om uw meubels goed schoon te maken, maar hechten ook veel waarde aan het milieu. Daarom reinigen wij uw meubels nooit met chemische middelen, maar maken wij altijd gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Deze producten zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw meubels. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er een doffe vlek op uw meubels achterblijft na het schoonmaken, want onze reinigingsmiddelen beschadigen de stof op geen enkele manier.

Met onze professionele meubelreiniging in Drenthe profiteert u van het beste resultaat, zonder het milieu of uw meubelstukken te schaden. Geef uw meubelstukken een langere levensduur, schakel onze schoonmaakspecialisten in voor een aantrekkelijke en eerlijke prijs.

Chem-Dry Ramaker: ook voor zakelijke klanten

Chem-Dry Ramaker kan particulieren helpen met het reinigen van hun meubels, maar wij kunnen ook langskomen bij bedrijven om meubels te reinigen. Zijn de meubelstukken in uw kantoorgebouw echt aan een flinke schoonmaakbeurt toe? Dan kunt u contact met ons opnemen om de meubels op professionele wijze schoon te laten maken. U kunt gebruik maken van onze dienstverlening in onze standplaats Hoogeveen, maar ook in andere plaatsen in de provincie Drenthe.

Meer weten over onze diens votverlening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door antwoord te geven op al uw vragen. U kunt ons bellen op 0528 - 266 575, een mail sturen of ons contactformulier invullen.