Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniger huren in Overijssel

Door de jaren heen gaan uw meubelstukken er vanzelf minder fris uitzien. Niet alleen door slijtage van de stof, maar ook door vlekken die door de jaren heen in uw meubelstukken komen. Wilt u uw favoriete bank, fauteuil, bureaustoel of eetkamerstoel nog niet vervangen, maar ziet het meubel er eigenlijk niet meer fris uit? Dan kunt u ook investeren in de dienstverlening van een professionele meubelreiniger in Overijssel: Chem-Dry Ramaker. 

Neem contact met ons op

Waarom Chem-Dry Ramaker?

Chem-Dry Ramaker kan alle soorten meubels professioneel reinigen. Denk hierbij aan een bank met een grote vlek van rode wijn, maar ook aan een eetkamerstoel met enkele kleine vlekken of een bureaustoel die door veelvuldig gebruik vies is geworden. Bij Chem-Dry Ramaker profiteert u van 20 jaar ervaring in het vak, een garantie op de werkzaamheden en het gebruik van de beste schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn niet chemisch, maar volledig onschadelijk voor het milieu

Ook hoeft u bij Chem-Dry Ramaker nooit voorrijkosten te betalen. Dit betekent dat u ons altijd kunt bellen om uw meubels te onderzoeken. Is reiniging niet mogelijk, dan hoeft u niet te betalen voor de reis die wij naar uw huis gemaakt hebben. 

Een professionele meubelreiniger: ook voor ondernemers

Chem-Dry Ramaker staat niet alleen klaar voor particulieren, maar ook zeker voor ondernemers. Zelfs als u alle meubelstukken in uw kantoorpand professioneel wil laten reinigen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken een plan om de reiniging zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, zodat u uw meubels niet lang hoeft te missen en aan het einde van de rit volledig schone meubelstukken heeft.

Wilt u meer weten over onze diensten of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer over onze organisatie kunnen vertellen. U kunt ons bellen op 0528 - 266 575, ons een mail sturen of ons contactformulier invullen.