Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniger huren in Overijssel

Chem-Dry Ramaker houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het op professionele en zeer nauwkeurige wijze reinigen van verschillende soorten stoffen en leren meubels. Denk hierbij aan banken, maar ook aan fauteuils, eetkamerstoelen en bureaustoelen. Heeft u een flinke vlek ontdekt in uw favoriete meubelstuk en krijgt u deze vlek er zelf niet uit? Dan komen onze gespecialiseerde schoonmakers graag bij u langs om de hardnekkige vlek volledig te verwijderen.

Neem contact met ons op

De voordelen van Chem-Dry Ramaker als meubelreiniger

Huurt u Chem-Dry Ramaker in voor professionele meubelreiniger, dan profiteert u van diverse aantrekkelijke voordelen. De belangrijkste voordelen van onze dienstverlening, zijn de volgende:

Daar komt nog bij dat wij al 20 jaar ervaring hebben in het vak van meubelreiniging. Huurt u onze schoonmakers in, dan weet u zeker dat u ervaren, betrouwbare en professionele specialisten over de vloer krijgt.

Professionele meubelreinigers huren: ook voor bedrijven

Wij reinigen de meubels van particulieren in Overijssel, maar kunnen ook zakelijke klanten in de omgeving bedienen. Heeft u vieze meubels in uw kantoorpand, winkelpand of showroom staan en wilt u deze graag laten reinigen? Dan komen wij graag bij u langs om de meubels te reinigen en uw bedrijfspand er weer representatief uit te laten zien. Meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen.