Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniger huren Overijssel 

Door het knoeien van een voedingsmiddel of drankje, vieze schoenen of simpelweg het veelvuldig gebruiken van een meubel, kunnen er lelijke vlekken in de stof van het meubelstuk komen. Kunt u deze vlekken niet zelf verwijderen, maar wilt u het bevlekte meubelstuk ook niet weggooien? Dan investeert u in professionele meubelreiniging door Chem-Dry Ramaker. 

Neem contact met ons op

Verleng de levensduur van uw meubels 

Door uw meubels op professionele wijze te laten reinigen, kunt u de levensduur van de meubelstukken aanzienlijk verlengen. Dit betekent dat u uw investering in meubelreiniger huren uiteindelijk terugverdient. Door deze investering hoeft u namelijk minder snel een nieuw meubelstuk te kopen, waardoor u op de lange termijn goedkoper uit bent.

Milieuvriendelijke reiniging 

Chem-Dry Ramaker maakt al uw meubels op milieuvriendelijke wijze schoon. Wij maken namelijk geen gebruik van chemische en schadelijke schoonmaakmiddelen, maar gebruiken milieuvriendelijke reinigingsproducten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw ecologische voetafdruk, want wij zorgen ervoor dat deze voetafdruk zo klein mogelijk blijft door uw meubels op milieuvriendelijke wijze schoon te maken. 

Meubelreiniger huren: ook voor ondernemers 

U kunt ons inhuren voor het reinigen van uw meubels in huis, maar wij komen ook langs bij bedrijven. Zo reinigen wij ook bureaustoelen in kantoorpanden, banken in wachtkamers, meubels in showrooms en ga zo maar door. Zelfs als u tientallen meubelstukken wil laten reinigen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen alle meubelstukken in uw bedrijfspand vakkundig en snel, zodat u uw bedrijfsproces nauwelijks hoeft te onderbreken voor de professionele meubelreiniging.
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft of direct een afspraak wil maken voor meubelreiniging in Overijssel, kunt u contact met ons opnemen.