Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniger huren in Gelderland

Het reinigen van stoffen meubelstukken is niet eenvoudig. Kleine vlekken kunt u wel bestrijden met een schone doek en een beetje water, maar wat grotere en meer hardnekkige vlekken blijven gewoon zitten na deze behandeling. Hebben uw favoriete meubelstukken lelijke vlekken, die u zelf niet weggepoetst krijgt? Dan hoeft u de meubels niet te vervangen, want Chem-Dry Ramaker kan alle vlekken voor u verwijderen. 

Neem contact met ons op

De milieuvriendelijke meubelreiniger

Chem-Dry Ramaker is al jaren actief in de meubelreinigingsbranche. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij precies hoe wij verschillende soorten stoffen vlekvrij moeten maken. Niet met chemische schoonmaakmiddelen, maar met milieuvriendelijke producten die voor hetzelfde resultaat zorgen. Huurt u deze professionele meubelreiniger in, dan kunt u uw meubelstukken volledig laten schoonmaken zonder het milieu te schaden. 

De schoonmaakmiddelen die u in de supermarkt kunt kopen, zijn vaak niet milieuvriendelijk. Maakt u uw meubels schoon met deze middeltjes, dan is dit niet goed voor het milieu. Wilt u uw ecologische voetafdruk beperken en toch mooie meubelstukken in huis kunnen zetten? Dan huurt u ons in voor professionele én milieuvriendelijke meubelreiniging. 

Milieuvriendelijk reinigen: ook voor bedrijven

Niet alleen particulieren kunnen te maken krijgen met vlekken in meubels: ook ondernemers kunnen last hebben van vieze meubelstukken op kantoor, in de winkel of een ander bedrijfspand. Wilt u de meubelstukken in uw bedrijfspand nog niet vervangen, maar zien de meubelstukken er eigenlijk niet meer representatief uit? Dan kunt u de meubelstukken ook laten schoonmaken. Net zoals bij particulieren het geval is, werkt Chem-Dry Ramaker ook bij bedrijven met milieuvriendelijke reinigingsproducten. 

Vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken voor professionele meubelreiniging in Gelderland, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs.