Bel ons op 085 8200784

Douches reinigen bedrijven

bedrijfspand laten schoonmaken

Heeft u één of meerdere douches in uw bedrijfspand? Dan is het belangrijk deze goed te laten reinigen. Chem-Dry Ramaker kan niet alleen de toiletten in uw pand schoonmaken, maar kan ook één of zelfs tientallen douchecabines vakkundig schoonmaken.

Neem contact met ons op

Vakkundige reiniging door ervaren schoonmakers

Huurt u Chem-Dry Ramaker in om de douchecabines in uw bedrijfspand schoon te laten maken, dan weet u zeker dat uw douchecabines honderd procent hygiënisch gereinigd worden. Wij werken namelijk alleen met ervaren schoonmakers, die gewend zijn zeer nauwkeurig te werken.

Wilt u de toiletten in uw bedrijfspand ook laten schoonmaken? Dan staan wij zeker voor u klaar. Chem-Dry Ramaker maakt niet alleen de douchecabines, maar ook de toiletten van bedrijven schoon.

Kies zelf de schoonmaakfrequentie

Bij Chem-Dry Ramaker kiest u zelf uw gewenste schoonmaakfrequentie. Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe vaak en wanneer uw douchecabines gereinigd moeten worden. Worden de douchecabines iedere dag gebruikt? Dan is dagelijks reiniging aan te raden. Worden de cabines niet zo vaak gebruikt, dan kunt u er ook voor kiezen ze minder vaak schoon te laten maken. Chem-Dry Ramaker denkt graag met u mee om de ideale schoonmaakfrequentie te bepalen.

Chem-Dry Ramaker: ervaren, nauwkeurig én milieuvriendelijk

Chem-Dry Ramaker is uw ervaren, nauwkeurige én milieuvriendelijke schoonmaakpartner. Wij werken namelijk alleen met niet-chemisch en milieuvriendelijk schuim, ook bij het schoonmaken van toiletten. Wilt u meer weten over dit unieke schuim? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons schoonmaakmiddel, maar kunnen ook eventuele andere vragen beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken met onze ervaren en vakkundige schoonmakers, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.