Bel ons op 085 8200784

Toiletten reinigen bedrijven

U wilt uw werknemers een prettige werkomgeving kunnen bieden. In een fijne werkomgeving zijn niet alleen voldoende werkplekken, maar moeten de sanitaire voorzieningen bovendien goed zijn. Heeft u mooie toiletten laten bouwen in uw bedrijfspand? Dan is het belangrijk deze goed schoon te houden. Dit kan Chem-Dry Ramaker voor u doen.

Neem contact met ons op

Altijd schone wc’s met Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Wij werken alleen met vakkundige en nauwkeurige schoonmakers en gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen. Laat u uw wc’s schoonmaken door onze experts, dan weet u zeker dat uw werknemers gebruik kunnen maken van schone sanitaire voorzieningen. 

Chem-Dry Ramaker: dienstverlening op maat

Sommige bedrijven willen hun wc’s drie keer per dag schoon laten maken, andere organisaties vinden het voldoende de wc’s eens per dag te laten reinigen. Bij Chem-Dry Ramaker kiest u zelf hoe vaak uw sanitaire voorzieningen schoongemaakt moeten worden. Wij bieden namelijk altijd een dienstverlening op maat aan. Meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening op maat? Neem dan gerust contact op.

Vakkundige, snelle én milieuvriendelijke reiniging

Wij vinden het belangrijk uw wc's vakkundig en snel schoon te maken. Ook hechten wij veel waarde aan de bescherming van het milieu. Daarom gebruiken wij niet zomaar lekker geurend schuim bij het schoonmaken van de wc’s in uw bedrijfspand, maar werken we altijd met milieuvriendelijk schuim. Ook is ons schoonmaakmiddel niet schadelijk voor u en uw werknemers, uw meubilair en uw sanitaire voorzieningen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze schoonmaakmiddelen en/of onze tarieven of wilt u een afspraak maken met Chem-Dry Ramaker, kunt u direct contact met ons opnemen.