Bel ons op 085 8200784

Vloer laten reinigen

Uw vloer laten reinigen? Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in het reinigen van diverse harde en elastische vloeren. Neem gerust contact op.

Neem contact op

Vloer laten reinigen

Uw vloer laten reinigen? Voor bedrijven en particulieren. Er is een grote verscheidenheid aan vloeren. Denk aan harde vloeren, vloeren van natuursteen, marmeren vloeren, keramische tegels. Wij maken alles schoon en gaan geen opdracht uit de weg. Door de verschillende varianten bestaande uit verschillende materialen, is het belangrijk om de vloeren met de juiste middelen te reinigen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw type vloer. Neem direct contact op via onderstaande knop. 

Vloerreiniging

Zoals we hierboven al vertelden is er een grote verscheidenheid aan vloeren. Niet alleen kleur, maar ook verschillende materialen. Tegelvloeren zowel geglazuurd als ongeglazuurd, als natuurstenen vloeren. 

In de loop van de tijd hoopt vuil zich op. Met onze reinigingsmethode, afhankelijk van uw vloer, maken we uw vloer schoon alsof het net nieuw is. Wij reinigen bijvoorbeeld linoleumvloeren, pvc-vloeren, vinylvloeren, natuurstenenvloeren, marmer en siergrind. 

Waarom kiezen voor Chem-Dry Ramaker?

Contact opnemen of offerte aanvragen

Is uw vloer toe aan onze reiniging? Neem dan contact op of vraag een offerte aan via onderstaand formulier. 

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens