Bel ons op 085 8200784

Vloerreiniging in school

Het schoonmaken en onderhouden van vloeren in een school is belangrijk om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Voor het perfect uitvoeren van vloeren reinigen, bent u bij Chem-Dry Ramaker aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schoonmaken van diverse soorten vloeren. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf voor uw scholencomplex? Neemt u dan zeker contact met ons op.

Het belang van schone en onderhouden vloeren

Veel kinderen hebben last van allergieën of zijn gevoelig voor ziektes. Schone vloeren op een school zijn daarom erg belangrijk. Wij houden rekening met de kinderen op uw school, want wij maken geen gebruik van zeep. Wij kiezen voor milieuvriendelijke producten om de vloeren van uw scholencomplex te reinigen. Vloerreiniging is mogelijk voor allerlei soorten vloeren.

In welke regio is Chem-Dry Ramaker actief?

Ons schoonmaakbedrijf is actief in diverse regio's. Wij werken onder andere in:

Staat uw scholengebouw in een van deze regio's? Dan gaan wij met veel plezier voor u aan de slag. Wij doen er alles aan om uw vloeren zorgvuldig te reinigen en te onderhouden. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of offerte.

Wat kan Chem-Dry Ramaker betekenen voor de schoonmaak van uw school?

Vloerreiniging is een expertise van Chem-Dry Ramaker. Het is goed om te weten dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen. Of het nu gaat om het schoonmaken of onderhouden van schoolvloeren, wij weten als geen ander hoe dit het beste kan worden aangepakt. Voor vloerreiniging en het schoonmaken van voeren bent u daarom bij Chem-Dry Ramaker op het goede adres. U krijgt altijd garantie op de schoonmaakwerkzaamheden die door ons worden uitgevoerd.