Bel ons op 085 8200784

Tapijttegels laten reinigen? Schakel Chem-Dry Ramaker in!

In veel kantoorpanden liggen tapijttegels. Deze tegels zien er niet alleen mooi en representatief uit, maar zijn bovendien relatief goedkoop. Het enige nadeel van deze tegels, is dat ze niet onderhoudsvriendelijk zijn. Zit er een vlek op uw tapijttegel, dan is het lastig deze te verwijderen. Gelukkig kan Chem-Dry Ramaker u hierbij helpen. 

Contact opnemen 

Professionele reiniging van tapijttegels

Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten vloerbedekking, waaronder ook de tegels van tapijt. Het maakt niet uit of u een enkele tegel wil laten reinigen of alle tegels aan wil pakken, want wij helpen u graag. Laat u uw tegels door onze schoonmakers behandelen, dan krijgt u het beste resultaat. De tegels zijn allemaal schoon, maar u ziet geen kleurverschil. 

Tegels schoonmaken of tegels vervangen?

Veel ondernemers kiezen ervoor vieze tegels te vervangen, in plaats van te behandelen. Dit lijkt een goed idee, maar het resultaat is niet zo best. Laat u een enkele tegel vervangen, dan ziet u dit namelijk direct. Een gloednieuwe tegel heeft namelijk altijd een iets andere kleur dan een gebruikte tegel. Dit betekent dat u een soort vlekkenpatroon in uw tapijt krijgt, met nieuwe en oude tegels.
Wilt u een op en top nette vloer in uw kantoorpand? Dan laat u de vieze tapijttegels schoonmaken, want hierna ziet u absoluut geen kleurverschil. 

Afspraak maken? Neem contact op

Wilt u uw tegels laten schoonmaken door een betrouwbare, ervaren en vakkundige specialist? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met de schoonmakers van Chem-Dry Ramaker. Wij hebben 20 jaar ervaring in het vak, rekenen geen voorrijkosten en behandelen uw tegels niet alleen vakkundig en snel, maar ook volledig milieuvriendelijk. Vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
 

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens