Bel ons op 085 8200784

Karpet reinigen

Uw Karpet reinigen? Chem-Dry Ramaker ontzorgt graag. Er zijn verschillende soorten tapijten die ieder een eigen reinigingswijze nodig hebben. Wij zijn gespecialiseerd in alle tapijten en vloerkleden. Denk bijvoorbeeld aan Perzische tapijten, laagpolig en hoogpolig. 

Waarom kiezen voor Chem-Dry Ramaker?

Neem direct contact op 

Werkwijze

Nadat u een offerte heeft ontvangen en akkoord bent gegaan, maken we een afspraak om bijvoorbeeld uw vloerkleed op te komen halen. Uw tapijt zal door onze experts worden bekeken en zullen we kijken met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Na de reiniging brengen we het tapijt bij u terug. We beschikken over kennis om uw vloerkleed de beste behandeling te geven en garanderen een snelle service. 

Stappenplan karpet reinigen

1. Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
2. Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
3. Zwaar vervuilde plekken behandelen met een pre-spray
4. Inborstelen van de pre-spray
5. Reinigen met koolzuur (The Natural®)
6. Nabehandelen met een katoenen pad (deze stap is niet altijd nodig of mogelijk)
7. Vlekken behandelen
8. Indien nodig, nazuigen
9. Vezels opharken

Professionele tapijtreiniging Chem-Dry Ramaker

Huisdierongelukje

Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in het behandelen van vieze luchtjes in tapijt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor huisdieren geldt hetzelfde. Sinds 1990 verwijderen wij met onze reinigingsmethode op een succesvolle manier geuren van bijvoorbeeld urine, ontlasting en braaksel. Uw tapijt wordt weer fris en fruitig.

Meer informatie

Snel en doeltreffend vlekken in uw karpet laten verwijderen? Wij verzorgen uw karpet met alle aandacht. Vul via de knop het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem direct contact op