Bel ons op 085 8200784

Professionele tapijtreiniging

Voor professionele tapijtreiniging zit u bij Chem-Dry Ramaker aan het juiste adres. Wij beschikken over een unieke werkwijze om uw tapijt een tweede leven te geven. Voordat we met het reinigen van uw vloerbedekking beginnen, kijken we om welke oppervlakte en welk materiaal het gaat. Daarna kijken we naar de vervuiling. Het reinigen van uw vloerbedekking gebeurt zorgvuldig waardoor we ieder plekje meenemen.
 

Waarom kiest u voor Chem-Dry Ramaker?

 
Vraag informatie aan
 
 

Werkwijze

Chem-Dry Ramaker ontzorgt u volledig bij het reinigen van uw tapijt. Lees hieronder onze werkwijze om uw tapijt grondig te reinigen. Zo lijkt uw tapijt weer als nieuw. Meer weten over onze unieke werkwijze? Lees het hier.
 
Ons stappenplan
1. Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
2. Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
3. Zwaar vervuilde plekken behandelen met een pre-spray
4. Inborstelen van de pre-spray
5. Reinigen met koolzuur (The Natural®)
6. Nabehandelen met een katoenen pad (deze stap is niet altijd nodig of mogelijk)
7. Vlekken behandelen
8. Indien nodig, nazuigen
9. Vezels opharken
 

Milieuvriendelijke vlo- en huismijtbestrijding

Heeft u last van vlooien en huismijt in uw tapijt? Dat is vervelend. Wij zijn ook gespecialiseerd in de verwijdering van vlooien of huismijt uit uw vloerkleed, maar ook uit uw meubels. Door onze specialistische reiniging wordt uw vloerbedekking of vloerkleed grondig gereinigd. Meer weten over de bestrijding van vlo en huismijt? Lees het hier
 

Vraag meer informatie aan

Laat uw vlekken professioneel in uw tapijt verwijderen. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
Vraag informatie aan