Bel ons op 085 8200784

Perzisch tapijt reinigen

Een Perzisch tapijt is een handgemaakt tapijt dat iedere kamer meer kleur kan geven. Deze tapijten hebben veelal allerlei kleuren en figuren, wat een dynamisch effect creëert in een kamer. Als er een vlek in dit mooie tapijt komt, komt dat het tapijt natuurlijk niet ten goede. Daarom laat u een bevlekt Perzisch tapijt reinigen. Chem-Dry Ramaker kan u hierbij helpen: onze specialisten hebben de middelen en kennis in huis om ieder tapijt grondig en op milieuvriendelijke wijze te reinigen.

Een Perzisch tapijt reinigen

Een Perzisch tapijt reinigen is een lastige klus. Wij gebruiken milieuvriendelijke producten en geen zeep. Vlekken worden van binnenuit behandeld met onze microkoolzuurbellen-methode. Microscopisch kleine koolzuurbelletjes gaan het Perzisch tapijt in en drukken daar het vuil naar het oppervlak. Hierdoor kan het vuil gemakkelijk verwijderd worden en ziet u in plaats van vlekken in uw tapijt de mooie structuren en patronen weer in uw vloerkleed. Chem-Dry Ramaker heeft inmiddels al 20 jaar ervaring in de branche en weet precies hoe de vlekken in een Perzisch tapijt verwijderd moeten worden. We behandelen het tapijt voor, maken dan gebruik van de milieuvriendelijke microkoolzuurbellen-methode en behandelen vervolgens het tapijt na met een beschermlaag. Niet alleen vuil wordt uit uw tapijt gehaald, maar ook luchtjes van bijvoorbeeld huisdieren kunnen wij verwijderen. Zo is uw Perzisch tapijt na reinigen weer als nieuw.

Neem contact met ons op

Chem-Dry Ramaker heeft vestigingen in het Noord- en Midden Nederland, namelijk in de provincies: Drenthe, Overijssel en Gelderland. Wilt u uw Perzisch tapijt laten reinigen? Neem dan contact met ons op, via het gratis telefoonnummer: 0800 020 10 69 of 0800 636 46 65. We komen dan graag bij u langs om uw tapijt te bekijken, zodat we een offerte kunnen uitbrengen. Dit is gewoon vrijblijvend!