Bel ons op 085 8200784

Natuursteen laten impregneren in Drenthe 

Enkele jaren geleden heeft u een prachtige vloer van natuursteen laten leggen. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van deze prachtige vloer. De beste manier om de levensduur van uw vloer te verlengen, is door deze goed te onderhouden. Dit kan Chem-Dry Ramaker voor u doen, door uw vloer te reinigen en vervolgens te impregneren. 

Neem contact met ons op 

Waarom uw vloer impregneren? 

Wij raden al onze klanten met een natuurstenen vloer om deze regelmatig te laten impregneren. Dit doen wij niet voor niets. Door uw vloer te laten impregneren, is deze namelijk beter beschermd tegen vocht en vuil. Met een extra beschermlaag gaat uw vloer langer mee. 

Daar komt nog bij dat u uw vloer gemakkelijker kunt reinigen als u deze heeft laten behandelen met impregneermiddel. Dit komt omdat viezigheden minder goed hechten op de extra beschermlaag. U heeft zelfs grote vlekken in een mum van tijd van uw vloer verwijderd, na de behandeling van Chem-Dry Ramaker. 

Professionele reiniging door Chem-Dry Ramaker 

Voor wij uw vloer impregneren, zorgen wij er eerst voor dat de vloer brandschoon is. We behandelen uw vloer met speciale schoonmaakmiddelen voor natuursteen, die uw vloer optimaal reinigen zonder het materiaal te beschadigen. Als uw vloer helemaal schoon is, wordt de extra beschermlaag aangebracht. Deze zorgt ervoor dat uw vloer mooi schoon blijft, zelfs bij zeer intensief gebruik. 

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u direct een afspraak wilt maken voor het impregneren van uw vloer, staan wij voor u klaar. We komen graag bij u langs in Drenthe om uw vervuilde vloer flink onder handen te nemen. Bel of mail ons of vul het contactformulier in.