Bel ons op 085 8200784

Dieptereiniging van bedrijven is een van de specialiteiten van Chem-Dry Ramaker

Een dieptereiniging is eigenlijk voor veel bedrijven van belang. Zo zorgen schone bedrijfshallen en bedrijfspanden voor een positief imago en een betere werksfeer. Helaas is het voor veel bedrijven vaker wel dan niet een uitdaging om alle gebouwen daadwerkelijk schoon te houden. Krijgt u het toch niet helemaal zoals u wenst? Dan kan een dieptereiniging door een professioneel bedrijf als Chem-Dry Ramaker uitkomst bieden en uw pand weer schoon krijgen.

Voor alle bedrijven een dieptereiniging op maat

In bedrijven is altijd heel wat gaande en worden de vloeren en meubels door heel wat mensen continue gebruikt. Het resultaat van die bedrijvigheid? Ingelopen vuil dat door de eigen medewerkers wat heel erg lastig schoon te maken is. Het enige dat in dit stadium nog helpt is een professionele dieptereiniging voor bedrijven door Chem-Dry Ramaker. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de sector verzorgen wij voor u een dieptereiniging van:

• Tapijten
• Meubels
• Alle soorten vloeren

Aan het eind van onze werkzaamheden lijkt uw bedrijfspand weer zo goed als nieuw. Bijzonder aan Chem-Dry Ramaker is dat geen enkele vloer onze pet te boven gaat. Van standaard vloeren tot zelfs linoleum, het is voor ons geen enkel probleem. 

De voordelen van Chem-Dry Ramaker voor de dieptereiniging van bedrijven

Chem-Dry Ramaker heeft niet alleen reeds 20 jaar ervaring in de sector, maar hecht bovendien veel waarde aan het milieu en een stukje service. Zo vermijden wij het gebruik van zeep en maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten. Daarnaast rekenen we nooit voorrijkosten aan en bieden we een mooie garantie. Wilt u meer weten over onze diensten en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan zeker contact op via mail of telefoon.

Neem contact met ons op   Informatie over onze werkwijze