Bel ons op 085 8200784

Wollen tapijt reinigen

Het kan al snel gebeuren dat uw wollen tapijt wat vies of vaal wordt. Er wordt immers dagelijks over gelopen. Vooral de ‘looproutes’ in huis of in kantoren, zoals de gangen worden veel belopen. Deze plekken worden sneller vies en slijten sneller waardoor de kleur van het tapijt vaal kan worden. Een tapijt reinigen is niet heel eenvoudig en al helemaal niet een wollen tapijt. Om deze reden is het handig om een ervaren schoonmaakbedrijf in te huren om uw wollen tapijt te laten reinigen. Chem-Dry Ramaker reinigt graag op professionele wijze uw wollen tapijt. Bespaar uzelf de moeite en tijd en laat Chem-Dry Ramaker u helpen.

Neem contact met ons op

Hoe wij uw wollen tapijt reinigen

Bij al onze reinigingen, van meubels tot tapijten en stenen vloeren gebruiken wij milieuvriendelijke middelen. U wilt natuurlijk niet het milieu schaden als dit niet hoeft. Daarom gebruiken wij bij het reinigen van een wollen tapijt óók milieuvriendelijke middelen. Dit milieuvriendelijke middel bevat microkoolzuurbelletjes. Deze belletjes trekken in het tapijt en drukken het vuil naar boven, zodat het eenvoudig verwijderd kan worden. Voor we dit middel kunnen gebruiken, maken wij het wollen tapijt stofvrij met een professionele borstelstofzuiger. Indien nodig, ‘harken’ we de vezels. Echt vieze plekken behandelen we met een voorbereidende spray, die we vervolgens inborstelen. Hierna gaan we aan de slag met de koolzuurreiniging, waarna we eventueel nabehandelen met een pad, vlekken behandelen, na-zuigen en de vezels weer opharken. U kunt volledig vertrouwen op de ervaren werknemers van Chem-Dry Ramaker. Bij Chem-Dry Ramaker betaalt u geen voorrijkosten en heeft u garantie op onze werkzaamheden.

Wilt u uw wollen tapijt laten reinigen door Chem-Dry Ramaker?

Chem-Dry Ramaker reinigt naast wollen tapijten ook natuurstenen vloeren, terrassen, meubels en kantoorpanden. Heeft u een mooi wollen tapijt dat gereinigd moet worden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen of als u meer info of een offerte wilt. We zijn gratis bereikbaar op 0800 020 10 69 en 0800 636 46 65. Ook kunt u ons een mail sturen of het contactformulier invullen op de contactpagina.