Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Wollen tapijt reinigen

Een mooi wollen tapijt dat vies of vaal is, geeft een ruimte niet de juiste uitstraling. Toch kan het al snel gebeuren dat een tapijt vies of vaal wordt. U loopt er immers dagelijks overheen. Vooral de ‘looproutes’ in huis of in kantoren, zoals de gangen, worden veel belopen. Deze plekken worden snel vies en slijten sneller, waardoor de kleur van het tapijt vaal kan worden. Een wollen tapijt reinigen is niet heel eenvoudig. Er zijn namelijk specialistische hulpmiddelen voor nodig om het tapijt te reinigen, te verzorgen en tegelijkertijd niet te schaden of slijten. Bespaar uzelf de moeite en tijd, en laat Chem-Dry Ramaker u helpen.

Hoe wij uw wollen tapijt reinigen

Bij al onze reiniging, van meubels tot tapijten en stenen vloeren gebruiken wij milieuvriendelijke middelen. U wilt natuurlijk niet het milieu schaden als dit niet hoeft. Daarom gebruiken wij voor een wollen tapijt reinigen óók milieuvriendelijke middelen, namelijk een middel met microkoolzuurbelletjes. Deze belletjes trekken in het tapijt en drukken het vuil naar boven, zodat het eenvoudig verwijderd kan worden. Voor we dit middel kunnen gebruiken, maken wij het wollen tapijt stofvrij met een professionele borstelstofzuiger. Indien nodig, ‘harken’ we de vezels. Echt vieze plekken behandelen we met een voorbereidende spray, die we vervolgens inborstelen. Hierna gaan we aan de slag met de koolzuurreiniging, waarna we eventueel nabehandelen met een pad, vlekken behandelen, na-zuigen en de vezels weer opharken.

Plan uw afspraak in

Chem-Dry Ramaker heeft vestigingen verspreid door het noordoosten van het land. Zo zijn wij werkzaam in de provincies: Drenthe, Overijssel en Gelderland. Heeft u een mooi wollen tapijt dat gereinigd moet worden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen of als u meer info of een offerte wilt. We zijn gratis bereikbaar op 0800 020 10 69 en 0800 636 46 65.