Bel ons op 085 8200784

Terras laten reinigen Terrasreiniging

U heeft de afgelopen maanden heerlijk van uw mooie tuin kunnen genieten. Nu de dagen langzaamaan wat korter worden en het bovendien kouder wordt buiten, is het tijd om uw tuin voor te bereiden op de wintermaanden. U bemest het gazon voor een laatste keer, u zet kwetsbare planten binnen en u veegt iedere dag de bladeren op die van de bomen vallen. Hiermee bent u nog niet klaar. Het terras moet namelijk ook winterklaar gemaakt worden. 

Neem contact met ons op

Uw terras laten reinigen door een expert 

U maakt uw veranda winterklaar door deze eens goed te reinigen. Dit kunt u zelf doen, maar houd er wel rekening mee dat een goede schoonmaakbeurt veel tijd kost. Heeft u geen tijd of zin om uw veranda zelf schoon te maken? Dan staat Chem-Dry Ramaker voor u klaar. 

Wij hebben jaren ervaring met het reinigen van verschillende soorten oppervlakken. Ook uw veranda kunnen wij op hoog niveau schoonmaken. Na ons bezoek is uw veranda helemaal klaar voor de winter. 

Een schoonmaakbedrijf met 20 jaar ervaring 

Chem-Dry Ramaker is al vele jaren actief in de schoonmaakbranche. Ruim 20 jaar geleden zijn wij gestart met het reinigen van verschillende soorten oppervlakken en sindsdien hebben wij vele tevreden klanten geholpen. Maakt u gebruik van onze dienstverlening, dan weet u zeker dat uw veranda goed gereinigd wordt. Niet alleen door onze jarenlange ervaring, maar ook met oog op onze garantie.  

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op. Wij horen graag wanneer u uw veranda door onze ervaren experts wilt laten reinigen. Belt u bijtijds, dan weet u zeker dat wij al op de korte termijn langs kunnen komen om uw buitenruimte winterklaar te maken. U kunt on bellen op 0528 - 266 575 , mailen of ons contactformulier invullen.