Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Natuursteen vloer schoonmaken

Natuursteen heeft een prachtige uitstraling. Helaas verdwijnt dit na enige tijd en ontstaan er krasjes en oneffenheden in de vloer. Ook hoopt zich vuil op, vooral in de voegen en langs de randen. Het schoonmaken hiervan kan aardig wat tijd kosten. Vaak is ook onduidelijk welke schoonmaakproducten geschikt zijn voor stenen vloeren. Chem-Dry Ramaker heeft al meer dan 19 jaar ervaring met natuurstenen vloeren. Wij weten precies hoe deze behandeld moeten worden. Niet alleen voor het reinigen bent u bij ons aan het juiste adres, ook kunnen wij deze vloeren polijsten en impregneren. Zo verkrijgt uw pareltje een langere levensduur.

Grondige en hygiënische reiniging

Vuil hoopt zich onopgemerkt op in de voegen. Vaak ziet u dit niet door de donkere achtergrond. Bacteriën en schimmels kunnen in dit vuil ongeremd groeien. Voor een hygiënische woon- of werkomgeving is het belangrijk om de grond regelmatig te reinigen. Hierbij let u op het gebruik van het schoonmaakproduct en hoeveelheid water. Deze kunnen de natuurstenen namelijk beschadigen of voor doffe plekken zorgen. Chem-Dry Ramaker maakt gebruik van 'The Naturel', een milieuvriendelijk schoonmaakproduct met een actieve werking. Hiermee worden vuil, bacteriën en schimmels verwijderd. Dankzij dit krachtige schoonmaakproduct hoeft er minder water gebruikt te worden. Hierdoor is uw vloer na 4 uur weer geheel droog en beloopbaar.

Profiteer van de voordelen van Chem-Dry

Chem-Dry Ramaker maakt niet alleen gebruik van krachtige schoonmaakproducten, maar ook van effectieve reinigingsmethoden. Na het reinigen kan er geïmpregneerd worden. Hiermee krijgt vuil minder snel een kans en blijft het natuursteen langer schoon. Laat deze ook eens polijsten, hierdoor krijgt deze zijn oude glans weer terug. Zowel particulieren als bedrijven waaronder scholen, kantoren of gebouwen kunnen rekenen op de kracht van Chem-Dry Ramaker. Wij geven garantie op onze werkzaamheden. Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Profiteer van de vele voordelen die wij te bieden hebben.