Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer schoonmaken

marmerenvloer

Na enkele jaren zal uw natuur stenen vloer kleine krassen gaan vertonen en zullen er oneffenheden in de vloer ontstaan. Dit komt doordat er dagelijks op de vloer gelopen wordt. Vuil zal zich ophopen. Vooral in de voegen en langs de randen. Het schoonmaken van de natuurstenen vloer kan aardig wat tijd kosten. Vaak is ook onduidelijk welke schoonmaakproducten geschikt zijn voor stenen vloeren. Dit zijn namelijk niet alle schoonmaakmiddelen. Het zou zonde zijn wanneer juist door het schoonmaken de vloer zal worden aangetast. Chem-Dry Ramaker heeft al meer dan 19 jaar ervaring met het reinigen van natuurstenen vloeren en weet dus precies hoe deze behandeld moeten worden. Niet alleen voor het reinigen bent u bij ons aan het juiste adres, ook kunnen wij deze vloeren polijsten en impregneren. Op deze manier krijgt uw vloer een langer levensduur.

Neem contact met ons op

Grondige reiniging

Vuil hoopt zich onopgemerkt op in de voegen. Vaak ziet u dit niet door de donkere achtergrond. Bacteriën en schimmels kunnen in dit vuil ongeremd groeien. Voor een hygiënische woon- of werkomgeving is het belangrijk om de grond regelmatig te reinigen. Hierbij letten wij op het gebruik van het schoonmaakproduct en hoeveelheid water. Deze kunnen de natuurstenen namelijk beschadigen of voor doffe plekken zorgen. Chem-Dry Ramaker maakt gebruik van 'The Naturel', een milieuvriendelijk schoonmaakproduct met een actieve werking. Hiermee worden vuil, bacteriën en schimmels verwijderd. Dankzij dit krachtige schoonmaakproduct hoeft er minder water gebruikt te worden. Hierdoor is uw vloer na 4 uur weer geheel droog en kan er weer op gelopen worden.

Profiteer van de voordelen van Chem-Dry

Chem-Dry Ramaker maakt niet alleen gebruik van krachtige schoonmaakproducten, maar ook van effectieve reinigingsmethoden. Na het reinigen kan er geïmpregneerd worden. Hiermee krijgt vuil minder snel een kans en blijft het natuursteen langer schoon. Laat deze ook eens polijsten, hierdoor krijgt deze zijn oude glans weer terug. Zowel particulieren als bedrijven waaronder scholen, kantoren of gebouwen kunnen rekenen op de kracht van Chem-Dry Ramaker. Wij maken naast uw natuur stenen vloer onder andere ook uw meubels en terras schoon. Wij geven garantie op onze werkzaamheden. Bovendien betaalt u geen voorrijkosten. Wilt u graag uw natuur stenen vloer laten reinigen door Chem-Dry Ramaker? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier in vullen.