Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer onderhouden

Uw natuurstenen vloer is de parel van het gebouw. Deze kan bestaan uit graniet, marmer, leisteen, kalksteen of travertin. Na enige tijd kunnen er krasjes ontstaan. Ook zult u merken dat vuil zich in de voegen en langs de randen ophoopt. Dit is een ideale broedplaats voor bacteriën en schimmels. De vloer kan er niet alleen vies uitzien, ook kan deze een nare lucht verspreiden. Het periodieke en grondig laten reinigen is aan te bevelen. Chem-Dry Ramaker is de specialist op het gebied van het schoonmaken van natuurstenen vloeren. U kunt niet alleen een grondige reiniging maar ook een vakkundig advies verwachten.

Professionele aanpak in het reinigen

Veel mensen denken het onderhouden en schoonmaken van de natuurstenen grond zelf te kunnen doen. De eerste fout die gemaakt wordt is het gebruik van teveel water en zure schoonmaakproducten. Hierdoor ontstaan er doffe plekken. Bestaande vlekken kunnen hierdoor verergeren. Vertrouw op de expertise van Chem-Dry Ramaker. Wij komen vooraf langs en bekijken de situatie. Wij maken gebruik van het natuurproduct 'The Naturel'. Dit schoonmaakmiddel werkt zeer krachtig dankzij het actieve koolzuur. Dit werkt diep in de poriën en de voegen door. Hierdoor lost vuil snel op. Daarnaast wordt er minder water gebruikt. Dit geeft een snelle droogtijd.

Maak een afspraak voor het onderhouden van natuursteen

Zowel particulieren als bedrijven (alle gebouwen, scholen en kantoren) kunnen vertrouwen op de vakkennis van Chem-Dry Ramaker. Wij komen al meer dan 19 jaar bij de mensen thuis of op kantoor. Het natuursteen wordt grondig gereinigd en eventueel geïmpregneerd. Ook polijsten is mogelijk. Zo kiest u voor een complete reinigings- en onderhoudsbeurt. De stenen krijgen hun prachtige glans van vroeger terug. Omdat wij volledig achter onze producten en methoden staan, geven wij garantie op al onze werkzaamheden. Ons werkgebied beslaat de provincie Drenthe, Overijssel en Gelderland. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op.