Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer laten reinigen in Zwolle 

Een vloer van natuursteen is prachtig, maar helaas niet al te gemakkelijk in het onderhoud. Omdat een natuursteen vloer vrij grof is, gaan viezigheden als stof, bacteriën en schimmels in de vele voegen en kieren in de vloer zitten. Dit maakt het lastig de vloer 100% hygiënisch te reinigen. 

Heeft u een natuursteen vloer en wilt u deze compleet laten reinigen? Ga dan niet zelf aan de slag met schoonmaakmiddelen en een dweil, maar huur Chem-Dry Ramaker in voor een complete reiniging. 

Voor alle soorten natuursteen 

Chem-Dry Ramaker werkt met de beste schoonmakers van Zwolle en omgeving. Zij hebben al jaren ervaring met het schoonmaken van verschillende soorten natuurstenen vloeren. Het maakt niet uit van welke steen uw vloer gemaakt is: onze experts kunnen uw vloer 100% schoonmaken. Dit alles voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. 

Vakkundige én milieuvriendelijke reiniging 

Wij reinigen uw vloer van natuursteen niet alleen op vakkundige wijze, maar ook milieuvriendelijk. Bij het schoonmaken van uw vloer maken wij namelijk enkel gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Geen chemische zepen die het milieu aantasten, maar producten die veilig zijn voor u, voor uw gezinsleden en voor het milieu. 

De andere diensten van Chem-Dry Ramaker 

Wij kunnen niet alleen uw natuurstenen vloer reinigen, maar bieden ook andere diensten aan. Ook als u een andere soort vloer in huis heeft liggen, kunnen wij deze reinigen. Verder maken wij ook tapijten, meubels en sanitaire voorzieningen schoon. Uiteraard doen wij dit op het hoge niveau dat u van Chem-Dry Ramaker gewend bent. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Om een afspraak te maken, kunt u ook contact opnemen.

Neem contact met ons op