Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer laten reinigen in Overijssel 

Toen u uw vloer van natuursteen kocht, zag deze er prachtig uit. Vandaag de dag vindt u uw vloer nog altijd mooi, maar toch straalt deze niet als voorheen. Hoe dit komt? Uw natuursteen vloer is door de jaren heen vies geworden. Schakel een expert zoals Chem-Dry Ramaker in om de vloer te laten reinigen. 

Uw natuursteen vloer vakkundig laten reinigen 

Een vloer van natuursteen is prachtig, maar niet gemakkelijk te reinigen. De oppervlakkige reiniging van uw vloer kunt u zelf verzorgen, maar een diepere reiniging moet u overlaten aan een expert. Zitten er bijvoorbeeld veel viezigheden tussen de voegen van de vloer? Dan komen wij graag bij u langs. Na ons bezoek is het vuil allemaal verdwenen. Ook bacteriën en schimmels kunnen wij voor u verwijderen. 

Goed om te weten: Chem-Dry Ramaker kan alle soorten natuurstenen vloeren vakkundig reinigen. 

Een 100% hygiënische vloer 

Wij werken met de beste schoonmaakmiddelen van dit moment. Deze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg effectief. Als onze schoonmakers uw woning in Overijssel verlaten, heeft u een 100% hygiënische vloer. Ook blijft uw vloer langere tijd hygiënisch schoon, allemaal door onze specialistische en zeer diepgaande reiniging. 

Chem-Dry Ramaker: uw ervaren vloerexpert 

Chem-Dry Ramaker is uw professionele, ervaren en betrouwbare vloerexpert voor Overijssel en omgeving. U kunt ons inhuren voor het schoonmaken van uw vloer van natuursteen, maar ook voor het schoonmaken van tapijten, meubels en sanitair. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u direct een afspraak maken met Chem-Dry Ramaker? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op