Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer laten reinigen in Gelderland

U vindt uw natuursteen vloer nog altijd prachtig, maar de vloer is door de jaren heen vies geworden. U heeft al meerdere keren geprobeerd de vloer te reinigen, maar toch blijven bepaalde vlekken altijd zitten. Ook heeft uw vloer geen mooie glans meer, maar oogt wat dof. Als u uw natuursteen vloer zelf niet schoon krijgt, kunt u uw vloer laten reinigen door een professionele en ervaren expert: Chem-Dry Ramaker.

Natuursteen vloer laten reinigen door een expert

Chem-Dry Ramaker heeft al vele jaren ervaring met het reinigen van verschillende soorten vloeren. Ook vloeren van natuursteen kunnen wij schoonmaken. Vlekken die u zelf niet weggepoetst krijgt, verdwijnen als sneeuw voor de zon tijdens onze schoonmaakbeurt. Ook oogt uw vloer na ons bezoek weer als nieuw, met de prachtige glans waar u zo van houdt. 

Een ander voordeel van het inhuren van onze vloerexperts, is dat u zelf niet hoeft te schrobben. U gaat naar uw werk of lekker een dagje weg met de kids en wij zorgen voor uw vloer. Als u weer thuis komt, ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Ook kunt u direct weer over de vloer heen lopen. Onze reinigingsmethode heeft namelijk een droogtijd van slechts vier uur.

Van leisteen tot marmer: alles is mogelijk

Wij kunnen alle soorten natuursteen vloeren reinigen. Denk hierbij aan vloeren van leisteen, maar ook aan vloeren van kalksteen en marmer.  Per soort natuursteen selecteren wij het beste schoonmaakmiddel. Op deze manier zijn wij in staat alle vlekken van de vloer te verwijderen. Ook bacteriën en schimmels tussen de voegen worden vakkundig bestreden.

Professionele, milieuvriendelijke én snelle reiniging

Chem-Dry Ramaker reinigt uw vloer niet alleen op vakkundige wijze, maar ook milieuvriendelijk. De schoonmaakmiddelen die wij gebruiken om uw vloer van natuursteen schoon te maken, zijn namelijk stuk voor stuk ecologisch. Dit betekent dat de middelen absoluut niet schadelijk zijn voor het milieu. 

Verder reinigen wij uw vloer erg snel. We zijn enkele uren bezig met de behandeling van uw vloer en hierna moet de vloer vier uur drogen. Dit betekent dat het reinigen van uw vloer door Chem-Dry Ramaker al met al ongeveer een dag duurt, inclusief de droogtijd van onze schoonmaakmiddelen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze schoonmaakmiddelen, over onze werkwijze of over onze tarieven bij het reinigen van uw natuursteen vloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u direct een afspraak maken om uw vloer in Gelderland te laten schoonmaken? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

 

Neem contact met ons op