Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer laten reinigen in Hoogeveen

Wanneer u natuursteen behandelt met chemische middelen, kan de steen beschadigd raken. Daarom mag u uw vloer van natuursteen niet zomaar met alle schoonmaakmiddelen reinigen. Wilt u uw vloer graag schoonmaken, maar heeft u geen idee welke middelen u hier het beste voor kunt gebruiken? Neem dan contact op met Chem-Dry Ramaker. Wij reinigen uw natuursteen vloer graag op professionele wijze, voor een aantrekkelijke prijs.

Voor alle vlekken, schimmels en bacteriën

Een vloer van natuursteen is prachtig, maar helaas niet zo eenvoudig om schoon te houden. Dit komt ten eerste omdat u niet alle schoonmaakmiddelen kunt gebruiken op natuursteen. Hierdoor kunt u bepaalde vlekken, zeker de hardnekkige vlekken, niet goed verwijderen. Daarnaast bestaan natuursteen vloeren uit vele voegen, kieren, gaten en grove oppervlakken. Hier gaan schimmels en bacteriën in zitten. Het is erg lastig om deze te verwijderen, zeker als u niet zo goed weet hoe u dit moet doen. Zelfs na urenlang schoonmaken kan uw vloer van natuursteen nog vies zijn. Gelukkig is dit niet het geval als u Chem-Dry Ramaker inhuurt voor het op professionele wijze reinigen van uw natuursteen vloer. Na ons bezoek ziet uw vloer er als nieuw uit.

Reiniging met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Wij werken altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, ook bij het reinigen van uw vloer van natuursteen. Laat u uw vloer reinigen door onze experts, dan weet u zeker dat u het milieu hierbij niet beschadigt. Ook zorgen we er altijd voor dat het schoonmaakmiddel dat we gebruiken bij de reiniging, perfect bij de natuursteen van uw vloer past. Heeft u een leisteen vloer? Dan gebruiken we een schoonmaakmiddel dat deze steen op geen enkele wijze aan kan tasten. Hetzelfde doen we bij natuursteen soorten als marmer en kalksteen. Met Chem-Dry Ramaker profiteert u dan ook altijd van het mooiste eindresultaat.

Een vieze vloer? Neem contact op

Is uw vloer van natuursteen door de jaren heen vies geworden? Blijf hier dan niet mee zitten, maar neem contact met ons op. Wij komen graag op de korte termijn naar uw woning in Hoogeveen om uw vloer van natuursteen een grote beurt te geven. Met Chem-Dry Ramaker weet u zeker dat het eindresultaat prachtig is. En wilt u meer weten over onze schoonmaakmiddelen, onze werkwijze of onze tarieven bij het reinigen van uw vloer? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Na het beantwoorden van uw vragen, kunt u eventueel direct een afspraak inplannen voor het laten reinigen van uw vloer.

 

Neem contact met ons op