Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Natuursteen vloer laten reinigen in Assen marmerenvloer


U maakt uw natuursteen vloer iedere week schoon. Eerst gaat u over de vloer heen met een stofzuiger, om al het oppervlakkige vuil te verwijderen. Vervolgens dweilt u de vloer eens goed. Als u dit gedaan heeft, bergt u uw schoonmaakspullen op. U denkt misschien dat u klaar bent met schoonmaken, maar in feite is uw vloer nog niet schoon. 

Neem contact met ons op

Waarom een specialist inhuren?

Een natuursteen vloer is niet vlak en glad. Deze heeft doorgaans allerlei kieren, gaten en andere onregelmatigheden. Deze onregelmatigheden zorgen voor een op en top natuurlijke vloer, maar nemen wel een probleem met zich mee. In de onregelmatigheden kunnen namelijk bacteriën en schimmels gaan zitten. 

Laat u uw vloer reinigen door een expert, dan wordt uw vloer echt goed onder handen genomen. Alle bacteriën, schimmels en andere viezigheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

De garantie van Chem-Dry Ramaker 

Wij vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op ons bedrijf en onze dienstverlening. Daarom bieden wij altijd een garantie op de werkzaamheden die wij uitvoeren. Laat u uw vloer reinigen door onze experts, dan weet u zeker dat uw vloer na ons bezoek honderd procent hygiënisch is. Verder werken wij altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, rekenen we geen voorrijkosten en werken we standaard voor een laag tarief. 

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw vloer in Assen op de korte termijn door onze experts laten reinigen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag snel bij u langs om uw vloer helemaal onder handen te nemen. Bel of mail ons. Ook kunt u ons contactfomrulier invullen.