Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer laten reinigen in Drenthe 


Een vloer van natuursteen gaat vele jaren mee, maar kan door de jaren heen wel vies worden. Zo kunnen er vlekken op de vloer ontstaan, maar is het ook mogelijk dat er bacteriën en schimmels in de voegen en groeven van de vloer gaan zitten. Wilt u hier iets aan doen? Laat uw vloer van natuursteen dan vakkundig schoonmaken door Chem-Dry Ramaker. 

Natuursteen vloer reinigen: zelf doen of een expert inhuren? 

U kunt uw vloer van natuursteen zelf reinigen, maar dit is wel een flinke klus. De vele bacteriën en schimmels die zich in voegen en groeven gevestigd hebben, gaan namelijk niet zomaar weg. Dit betekent dat u flink moet schrobben om uw vloer echt schoon te krijgen. Gebruikt u niet de juiste schoonmaakmiddelen? Dan is de kans groot dat u, ondanks urenlang schrobben, alsnog met een vieze vloer blijft zitten. 

Wij raden onze klanten dan ook altijd aan deze klus aan onze experts uit te besteden. Chem-Dry Ramaker reinigt uw vloer niet alleen vakkundig, maar we doen dit bovendien erg snel. Al na vier uur mag u gewoon weer over uw vloer heen lopen. Met een beetje hulp van Chem-Dry Ramaker krijgt u een prachtige en brandschone vloer, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. 

Voor alle soorten natuursteen vloeren 

Wij kunnen alle soorten natuursteen vloeren reinigen. Denk hierbij aan vloeren van leisteen, maar ook aan vloeren van marmer of kalksteen. Wat voor vloer u ook in huis heeft liggen: we komen graag bij u langs om deze volledig te reinigen. 

Per soort natuursteen vloer bekijken we wat de beste methode van reinigen is. Ook bepalen we per vloer welk schoonmaakmiddel we het beste kunnen gebruiken. Dit betekent dat u bij Chem-Dry Ramaker altijd van een prachtig eindresultaat profiteert. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen aan uw vloer, want wij gebruiken altijd reinigingsmiddelen waar uw vloer goed tegen bestand is. 

De werkwijze van Chem-Dry Ramaker 


Voor we uw vloer gaan reinigen, onderzoeken we de vloer kort. Op basis van dit onderzoek stellen we een plan op om uw vloer zo goed mogelijk schoon te maken. Vervolgens selecteren we de beste reinigingsmiddelen voor uw vloer. Deze zijn altijd milieuvriendelijk. 

Als we het beste schoonmaakmiddel voor uw vloer gevonden hebben, gaan we direct aan de slag. We stoppen pas met reinigen als uw vloer helemaal schoon is. Na de droogtijd van vier uur mag u gewoon weer over uw vloer heen lopen. 

Vloer laten reinigen? Neem contact op 

Wilt u uw vloer van natuursteen op professionele wijze en door een ervaren expert laten reinigen? Neem dan contact met ons op. We zetten de afspraak voor de professionele reiniging van uw vloer graag in onze agenda. Voor u het weet, staan onze vloerexperts bij u in Drenthe op de stoep.

 

Neem contact met ons op