Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Natuurstenen vloer laten reinigen

Een natuurstenen vloer is een natuurproduct met een lange levensduur. Het is belangrijk om de vloer lang mooi te houden en ontsierende vlekken te voorkomen. Het schoonmaken met veel water of verkeerde schoonmaakproducten beschadigt de stenen. Hierdoor kunnen er kleine putjes of oneffenheden ontstaan. Chem-Dry Ramaker weet met de juiste schoonmaakproducten en schoonmaaktechnieken de natuurstenenvloer weer stralend schoon te krijgen.

Er kan eventueel een beschermlaag worden aangebracht. De ondergrond wordt dan nog beter beschermd tegen alle soorten vuil, bacteriën en schimmels.

Neem direct contact op

Natuurstenen vloer laten reinigen

 

Grondige reiniging voor het beste resultaat

Het is belangrijk om de juiste schoonmaakmethoden te hanteren. Natuurstenen vloeren kennen een speciale behandeling. Zo mogen bij het schoonmaken geen zure schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Deze veroorzaken doffe vlekken. Chem-Dry Ramaker maakt gebruik van milieuvriendelijke producten die de vloer niet aantasten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van specialistische schoonmaakapparatuur. Wij kunnen uw vloeren reinigen, impregneren en desgewenst polijsten. Het resultaat is een schone en stralende vloer. Dankzij impregneren krijgen vuil, bacteriën en schimmels minder snel een kans. Houd uw natuurstenen grond stralend schoon dankzij de intensieve schoonmaakmethode van Chem-Dry Ramaker.

Voordelige en milieuvriendelijke reiniging

Chem-Dry Ramaker heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van grondige reiniging van alle vloeren. Zowel marmer, graniet, leisteen of kalksteen wordt via de speciale schoonmaakmethode grondig gereinigd en ontdaan van bacteriën en schimmels. Hierdoor is de vloer weer stralend en hygiënisch schoon. Er wordt geen gebruik gemaakt van zeep. Wij werken met het milieuvriendelijke schoonmaakproduct 'The Natural'. Dankzij het actieve koolzuur wordt het natuursteen grondig gereinigd. U betaalt binnen ons werkgebied geen voorrijkosten: provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden. Zo garanderen wij de kracht van onze schoonmaakmethode. Wij komen zowel bij bedrijven waaronder kantoren en scholen als bij particulieren thuis. 

Voor vragen of het maken van een afspraak om uw natuurstenen vloer te laten reinigen (of periodiek laten onderhouden) kunt u onderstaand formulier invullen.

U kunt ons altijd bellen op 0800-0201069

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens