Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Natuursteen vloer laten reinigen

Een natuurstenen vloerbedekking is een natuurproduct met een lange levensduur. Het is belangrijk om de grond lang mooi te houden en ontsierende vlekken te voorkomen. Het schoonmaken met veel water of verkeerde schoonmaakproducten beschadigt de stenen. Hierdoor kunnen er kleine putjes of oneffenheden ontstaan. Chem-Dry Ramaker weet met de juiste schoonmaakproducten en schoonmaaktechnieken de vloer weer stralend schoon te krijgen. Er kan eventueel een beschermlaag worden aangebracht. De ondergrond wordt nog beter beschermd tegen alle soorten vuil, bacteriën en schimmels.

Grondige reiniging voor het beste resultaat

Het is belangrijk om de juiste schoonmaakmethoden te hanteren. Natuurstenen vloeren kennen een speciale behandeling. Zo mogen bij het schoonmaken geen zure schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Deze veroorzaken doffe vlekken. Chem-Dry Ramaker maakt gebruik van milieuvriendelijke producten die de vloer niet aantasten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van specialistische schoonmaakapparatuur. Wij kunnen uw vloeren reinigen, impregneren en desgewenst polijsten. Het resultaat is een schone en stralende ondergrond. Dankzij impregneren krijgen vuil, bacteriën en schimmels minder snel een kans. Houd uw natuurstenen grond stralend schoon dankzij de intensieve schoonmaakmethode van Chem-Dry Ramaker.

Voordelige en milieuvriendelijke reiniging

Chem-Dry Ramaker heeft al meer dan 19 jaar ervaring op het gebied van grondige reiniging van alle vloeren. Zowel marmer, graniet, leisteen of kalksteen wordt via de speciale schoonmaakmethode grondig gereinigd en ontdaan van bacteriën en schimmels. Hierdoor is de grond weer stralend en hygiënisch schoon. Er wordt geen gebruik gemaakt van zeep. Wij werken met het milieuvriendelijke schoonmaakproduct 'The Natural'. Dankzij het actieve koolzuur wordt het natuursteen grondig gereinigd. U betaalt binnen ons werkgebied geen voorrijkosten: provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden. Zo garanderen wij de kracht van onze schoonmaakmethode. Wij komen zowel bij bedrijven waaronder kantoren en scholen als bij particulieren thuis. Maak vrijblijvend een afspraak.