Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer beschermlaag

Natuurstenen vloeren hebben een prachtige uitstraling. Vaak bestaan deze uit marmer, graniet, kalksteen, leisteen of travertin. Het onderhoud vormt een belangrijk onderdeel in het mooi houden van uw vloer. Natuursteen is duurzaam en slijtvast. Jaren van intensief gebruik is vaak niet van invloed op de natuurlijke schoonheid van natuursteen. Toch kunnen er na enige tijd ontsierende krasjes ontstaan. Een goede beschermlaag voorkomt dit. Zo blijven vloeren van dit materiaal altijd mooi.

Bescherming tegen water en vuil

Zand en ander vuil kan ervoor zorgen dat er kleine krasjes ontstaan. Water zorgt voor beschadiging. Chem-Dry Ramaker hanteert een schoonmaakmethode waarbij zo min mogelijk water gebruikt wordt. Het schoonmaakproduct 'The Natural' is voorzien van actief koolzuur en lost vuil snel op. Na deze grondige reiniging wordt er een beschermlaag aangebracht. Dit zorgt ervoor dat vuil minder snel wordt aangetrokken. Bovendien krijgt de vloer zijn prachtige oorspronkelijke glans en wordt uitstekend beschermd tegen krasjes. Gebruik voor het beschermen van uw ondergrond geen natuurlijke bijenwas of andere huishoudelijke producten. Hiermee wordt deze gevaarlijk glad en blijven voetsporen zichtbaar. Chem-Dry Ramaker hanteert de juiste schoonmaakmethodes en maakt gebruik van milieuvriendelijke producten.

Natuurstenen vloeren specialistisch reinigen en onderhouden

Chem-Dry Ramaker is inzetbaar voor particulieren en bedrijven. Wij hebben hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel staan. Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijk producten die niet schadelijk zijn voor uw vloeren. Vooraf wordt bekeken welke methode het best kan worden toegepast. Doel is om uw vloerbedekking zo lang mogelijk schoon en mooi te houden. Wij zijn werkzaam in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Er worden geen voorrijkosten berekend. Op alle werkzaamheden ontvangt u garantie. Vetrouw op de expertise van Chem-Dry Ramaker en neem voor onderhoud direct contact met ons op.