Bel ons op 085 8200784

Marmer vloer schoonmaken

marmerenvloer

Een vloer in marmer straalt luxe uit. Maar hoe goed u hem ook verzorgt en onderhoudt, toch vertoont een marmer vloer na een tijd sporen van slijtage, doffe plekken of vlekken van morsen van dranken. Deze krijgt u er zelf nog moeilijk uit, en dan bent u geholpen met het inschakelen van een specialist in de schoonmaak van vloeren. Chem-Dry Ramaker neemt deze zorg graag uit uw handen. Wij komen uw vloer professioneel onderhouden, schoonmaken en polijsten zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wij werken in de regio's Drenthe, Overijssel en Gelderland/Achterhoek, en maken graag een afspraak met u om uw vloer te komen bekijken.

Marmer vloer schoonmaken in Drenthe, Overijssel of Gelderland

Als u met u woning of kantoor gevestigd bent in Drenthe, Overijssel, Gelderland of Groningen, bij Chem-Dry Ramaker bent u dan op het juiste adres. Wij komen graag uw marmer vloer schoonmaken. Maar wij  kunnen meer dan schoonmaken, namelijk wij kunnen uw marmer vloer weer tip top in orde krijgen. Wij maken schoon, polijsten en zorgen voor het juiste onderhoud zodat u en uw gasten altijd over een prachtige marmer vloer lopen.  

Chem-Dry Ramaker gaat grondig te werk

Wij hebben 20 jaar ervaring en weten dat een vloer in marmer een aparte aanpak nodig heeft. Bij een onderhoud reinigen wij uw vloer grondig met de machine, waarbij diepliggend vuil loskomt. Wij gebruiken producten die milieuvriendelijk zijn en niet schadelijk voor uw vloer. Indien nodig, polijsten wij de vloer. Hierbij worden alle oneffenheden weggewerkt en gaat de vloer opnieuw glanzen. In samenspraak met u, kunnen wij tevens een afwerkingslaag aanbrengen. Deze is aangewezen omdat deze laag de vloer vuil- en waterafstotend maakt. Bovendien is deze laag antislip en zorgt voor veiligheid.

Het reinigen van grote gebouwen en kantoren

Als specialist in de schoonmaak van vloeren komen wij in alle groottes van gebouwen. Zo nemen wij ook bijvoorbeeld kantoren en hotels onder handen. Wij behandelen deze alsof het onze eigen woonkamer was, en zorgen evengoed voor hygiëne en veiligheid. Bij al onze werken rekenen wij geen voorrijkosten, en geven een degelijke garantie. Dat geldt ook voor grotere projecten. Wij luisteren graag naar uw noden, en zijn pas tevreden bij een schitterend resultaat.