Bel ons op 085 8200784

Marmer vloer onderhouden

marmerenvloer

Wilt u uw marmer vloer laten onderhouden in Drenthe, Overijssel of Gelderland/Achterhoek? Chem-Dry Ramaker kan u hiermee goed van dienst zijn. Wij hebben 20 jaar ervaring en zijn specialist in de schoonmaak van vloeren, en wij nemen verschillende soorten marmer onder handen. Hoe goed u ook uw vloeren netjes houdt en ze regelmatig onderhoudt, na verloop van tijd vertoont marmer doffe plekken, strepen of sporen van slijtage. Dat is het moment om een grondige beurt aan uw vloer te geven, zodat deze weer straalt zoals wanneer u hem heeft aangekocht.

Hoe gaat Chem-Dry Ramaker te werk?

Wij komen graag bij u langs om uw vloer te bekijken, en wij voeren alleen die werken uit die noodzakelijk zijn, onze werkwijze is altijd gelijk.. Voor de werken rekenen wij geen voorrijkosten. Op die manier heeft u geen nodeloze uitgaven. Wij reinigen uw vloer grondig met professionele machines, en wij gebruiken daarbij geen bijtende producten of zeep. Vervolgens polijsten we de vloer. Wij raden tevens aan om een beschermlaag aan te brengen, waardoor uw vloer langer stralend blijft. Deze laag is antislip, want wij denken ook aan uw veiligheid. Wij verlaten de vloer pas als deze er weer schitterend bij ligt.

Het reinigen van marmer vloer in kantoren en gebouwen

Chem-Dry Ramaker bekijkt elk project grondig samen met u. Of het nu gaat om een kleine ruimte, of grote kantoorgebouwen, reinigen en polijsten van vloeren ligt ons nauw aan het hart. Als specialist in de schoonmaak van vloeren in marmer, luisteren wij naar uw wensen, en voeren het project volgens afspraak uit. Tevens krijgt u van ons een garantie op de werken. Wij zijn alvast benieuwd hoe uw vloer er zal uitzien. U ook?