Bel ons op 085 8200784

Marmeren vloer laten reinigen in Apeldoorn

Ook als u uw marmeren vloer iedere week netjes schoonmaakt, kan het zo zijn dat de vloer wat dof oogt. Hier kunt u helaas niets aan doen. U kunt namelijk niet alle viezigheden op uw vloer verwijderen als u deze schoonmaakt. Hoe langer u de vloer heeft, des te meer viezigheden zich ophopen. Hierdoor verdwijnt de glans van uw prachtige vloer en gaat uw marmeren vloer wat dof ogen. 

Neem contact met ons op

Uw doffe vloer weer laten stralen 

Zelf kunt u niets doen om de uitstraling van uw vloer te verbeteren, maar gelukkig kunnen wij u wel helpen uw vloer weer te laten stralen. Wij zijn namelijk al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten vloeren. Ook van marmer. Onze ervaren experts kunnen zelfs jarenlange ophopingen van vuil verwijderen voor een op en top stralende vloer. 

Vakkundig, ervaren én milieuvriendelijk 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw vloer van marmer weer kunnen laten stralen. Daarom durven wij een garantie op onze schoonmaakdiensten aan te bieden. Bent u niet tevreden over de uitstraling van uw vloer? Dan komen wij gewoon bij u terug. 

Wij zijn niet alleen vakkundig en ervaren, maar reinigen uw vloer bovendien milieuvriendelijk. Zo maken wij geen gebruik van schadelijke zepen bij het schoonmaken van uw vloer, maar alleen van veilige reinigingsproducten die totaal onschadelijk zijn voor mens, dier en milieu. 

Direct een afspraak maken 

Wilt u uw vloer van marmer door een echte expert laten reinigen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag naar uw woning in Apeldoorn om uw vloer onder handen te nemen. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voordat u uw vloer door onze ervaren experts laat reinigen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.