Bel ons op 085 8200784

Marmeren vloer laten reinigen in Gelderland 

U reinigt uw marmeren vloer iedere week grondig, maar toch ziet de vloer er niet helemaal schoon uit. Dit komt omdat u zelf niet alle viezigheden kunt verwijderen. Zeker de hardnekkige viezigheden, zoals het vuil in de voegen van uw vloer, blijven zitten na uw schoonmaakbeurt. De oplossing? Huur Chem-Dry Ramaker in om uw marmeren vloer vakkundig te laten reinigen waarbij alle viezigheden verdwijnen. 

Neem contact met ons op

Voor een stralende vloer 

Laat u uw vloer reinigen door Chem-Dry Ramaker, dan verdwijnen alle viezigheden op de vloer. Daarnaast worden de voegen van uw vloer flink aangepakt, waardoor ook alle hardnekkige en wat dieper liggend vuil als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het resultaat? Een stralende vloer, die vele jaren zal blijven stralen. 

Door in onze dienstverlening te investeren, heeft u een prachtige vloer waar u jaren plezier van heeft. Uw vloer van marmer ziet er weer als nieuw uit, ook als deze al jaren oud is. 

Waarom Chem-Dry Ramaker inhuren? 

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en geven altijd een garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Verder werken wij met milieuvriendelijke reinigingsproducten, die veilig zijn voor u en uw gezin, uw huisdieren én de rest van uw omgeving. Ook goed om te weten: bij Chem-Dry Ramaker betaalt u nooit voorrijkosten. Ook als u besluit uw vloer uiteindelijk toch niet te laten reinigen. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wilt u een afspraak maken om uw vloer in Gelderland eens goed te laten schoonmaken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. We zetten uw afspraak direct in onze agenda. Voor u het weet, zijn onze experts bij u langs geweest en straalt uw prachtige vloer als nooit tevoren.