Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Marmeren vloer laten reinigen in Assen marmerenvloer

Heeft u een marmeren vloer? Dan bent u er waarschijnlijk al achter gekomen dat het niet eenvoudig is om uw vloer goed te reinigen. De oppervlakkige viezigheden kunt u zelf wel wegpoetsen, maar wat gebeurt er met het vuil dat tussen de kieren van uw vloer zit? Ook als u uw vloer flink schrobt, blijft dit vuil zitten. Wilt u uw vloer eens écht goed laten reinigen? Dan roept u de hulp in van Chem-Dry Ramaker. 

Neem contact met ons op

Uw vloer honderd procent schoon 

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan vloeren van grof natuursteen, maar ook aan vloeren van marmer. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten vloeren op hoog niveau reinigen. Na ons bezoek is uw vloer van marmer honderd procent schoon. Ook het vuil dat tussen de kieren van uw vloer zit, verdwijnt als sneeuw voor de zon. 

Milieuvriendelijke reiniging door een expert 

Wij reinigen uw vloer niet alleen op hoog niveau, maar doen dit bovendien op milieuvriendelijke wijze. Uw vloer wordt niet behandeld met chemische schoonmaakmiddelen, maar met milieuvriendelijke producten. Deze schoonmaakproducten werken net zo goed als de chemische middelen, maar zijn niet schadelijk voor het milieu. Met Chem-Dry Ramaker reinigt u uw marmeren vloer in Assen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het milieu. 

Altijd een garantie op de werkzaamheden 

Wij zijn zo overtuigd van onze vaardigheden, dat wij altijd een garantie geven op onze werkzaamheden. Overigens hoeft u hoogstwaarschijnlijk geen gebruik te maken van deze garantie, want door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u op hoog niveau van dienst zijn. Meer weten? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden uw vragen over onze dienstverlening en/of garantie graag. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen.