Bel ons op 085 8200784

Linoleum schoonmaken

U heeft uw linoleum jarenlang onderhouden met een licht sopje en misschien al een paar keer geboend? Qua onderhoud kunt uzelf inderdaad niet meer doen. Toch komt er een moment dat uw vloer doffe vlekken en sporen van slijtage vertoont, die u niet weg krijgt. Op dat moment kunnen specialisten als Chem-Dry Ramaker u goed van dienst zijn voor een grondige schoonmaakbeurt. Wilt u een vloer laten reinigen in de regio's Drenthe, Overijssel of Gelderland/Achterhoek? Dan komen wij graag bij u langs, en dit zonder voorrijkosten.

Schoonmaken gebeurt grondig

Chem-Dry Ramaker bekijkt het volledige project. Wij doen geen nutteloze werken zodat u geen nodeloze kosten heeft. Wij hebben 19 jaar ervaring en weten dat er vaak een aantal lagen oude boenwas op de vloerbekleding zitten. Die halen wij er af door middel van professionele machines. Vervolgens reinigen wij uw vloerbekleding grondig met milieuvriendelijke producten zonder zeep.

Herstellen en afwerken

Als er beschadigingen zoals diepe krassen en gaten in uw linoleum voorkomen, herstellen wij deze met aangepaste apparatuur. Wij zijn namelijk pas tevreden als uw vloer er stralend bij ligt. Na deze opknapbeurt brengen wij een afwerkingslaag aan die uw vloerbekleding beschermt tegen vocht en vuil. Wij kunnen deze tevens antislip maken voor nog meer veiligheid.

Chem-Dry Ramaker pakt ook grote projecten aan

Scholen, kantoren, ziekenhuizen, sportcentra en andere openbare gebouwen kiezen vaak voor linoleumvloeren. Deze zijn makkelijk in dagelijks onderhoud, maar worden ook heel intens gebruikt in deze gebouwen. Ook daar gaat Chem-Dry Ramaker met dezelfde gedrevenheid aan de slag. Wij komen bij u op uren die u het beste uitkomen. Zowel voor grote als kleine projecten geven wij een strenge garantie. Zo zult u nog jaren genieten van uw vloerbekleding.