Bel ons op 085 8200784

Linoleum onderhouden

Schoonmaken en onderhoud van een linoleum vloer lijkt makkelijk, maar is niet altijd zo. De dagdagelijkse schoonmaak kan met de stofzuiger of een sopje met zachte zeep. Toch is dit vaak onvoldoende en gaat uw vloer na een tijd slijtage en doffe vlekken vertonen. Dat is jammer want u wilt dat uw linoleum blijft schitteren. Chem-Dry Ramaker neemt graag deze zorg van u over.

Wanneer schakelt u een specialist in?

Chem-Dry Ramaker is vooral werkzaam in de regio's Gelderland/Achterhoek, Overijssel en Drenthe. Wij bespreken graag met u het volledige project zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben 19 jaar ervaring en geven een strikte garantie op onze werkzaamheden. Bij ons betaalt u ook geen voorrijkosten. Zodra u besluit om uw linoleumvloer grondig te laten reinigen, komen wij bij u langs en maken we er werk van.

Hoe verloopt het onderhouden?

Op de afgesproken dag starten onze specialisten met het grondig reinigen van de vloerbekleding. Oude lagen boenwas worden er afgehaald met aangepaste machines. Hardnekkige vlekken worden extra aangepakt. Zijn er gaten of diepe groeven in de vloerbekleding, dan herstellen wij deze op een professionele manier. Na het schoonmaken brengen wij een duurzame afwerkingslaag aan. Deze maakt de vloerbekleding bestand tegen vocht en slijtage. Veiligheid staat hoog in ons vaandel, en daarom kunnen wij deze laag ook antislip maken.

Grotere projecten: dezelfde gedreven aanpak

Scholen, kantoren, ziekenhuizen en openbare gebouwen worden intens gebruikt. Spelende kinderen, bureaustoelen die verschuiven, ziekenbedden die verplaatst worden: het zijn normale omstandigheden, maar de vloeren hebben er hard onder te lijden. Daarom is het nodig om de linoleumvloeren vaker te onderhouden en te herstellen. Ook voor deze projecten maken wij graag samen met u een onderhoudsplan op.