Bel ons op 085 8200784

Toiletten reinigen scholen

De meeste scholen laten hun wc's schoonmaken door een schoonmaakbedrijf. Met de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf heeft u niet alleen een schoon resultaat, maar bespaart u bovendien tijd. Chem-Dry Ramaker komt graag langs bij uw school om alle wc’s in het pand grondig schoon te maken. 

Neem contact met ons op


Chem-Dry Ramaker: gegarandeerd schone toiletten

Huurt u Chem-Dry Ramaker in voor het schoonmaken van de wc’s in uw schoolpand, dan weet u zeker dat de sanitaire voorzieningen goed schoongemaakt worden. Niet alleen de toiletpotten worden gereinigd: ook de vloer in de toiletruimte wordt schoongemaakt, net zoals de wasbakken. Na het bezoek van onze ervaren schoonmakers lijken uw wc’s zo goed als nieuw.

Vakkundige reiniging met milieuvriendelijk schuim

Wij vinden het belangrijk dat de wc’s in uw schoolpand goed schoon worden, maar wij vinden het ook belangrijk dat het milieu goed beschermd blijft. Daarom werken wij alleen met milieuvriendelijk schuim bij het schoonmaken van de wc’s in uw school. Ook goed om te weten: onze schoonmaakproducten zijn absoluut niet schadelijk voor uw tapijt, meubilair én sanitair. 

Waarom schoonmaakbedrijf Chem-Dry Ramaker inhuren?

Huurt u Chem-Dry Ramaker in om de wc’s in uw schoolpand schoon te maken, dan weet u zeker dat er goed schoongemaakt wordt. Chem-Dry Ramaker heeft niet alleen al 20 jaar ervaring in het vak, maar geeft bovendien een garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Ook hoeft u bij ons nooit voorrijkosten te betalen. En wilt u meer laten reinigen dan enkel de wc's in uw schoolpand? Dan is dit zeker mogelijk. Wij maken niet alleen toiletruimtes schoon, maar kunnen vrijwel het gehele schoolpand vakkundig schoonmaken.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.