Bel ons op 085 8200784

Schoolvloer laten reinigen 

Ouders vinden het belangrijk dat hun kinderen zich goed kunnen ontwikkelen, in een prettige en veilige omgeving. Natuurlijk wilt u als school deze omgeving bieden aan de leerlingen. Een prettige en veilige leeromgeving moet in ieder geval schoon zijn. Wij kunnen u helpen om uw school schoon te maken en schoon te houden, door de schoolvloer vakkundig te reinigen. 

Ik wil een schone schoolvloer

Waarom uw schoolvloer laten reinigen? 

Veel kinderen hebben last van allergieën. Denk hierbij aan de huisstofmijt allergie, die voor vele vervelende problemen kan zorgen in het dagelijks leven. Laat u de vloer van uw school regelmatig schoonmaken, dan hebben de kinderen met een huisstofmijt allergie geen last van hun klachten. Dit bevordert de sfeer in de school én de ontwikkeling van de leerlingen. 

Daarnaast kan een vieze vloer onveilig zijn. Een rennend kind kan bijvoorbeeld uitglijden door een gladde vloer of door een plakkerige ondergrond. Chem-Dry Ramaker helpt u dit soort vervelende ongelukken te voorkomen. 

Een schone schoolvloer zonder schadelijke zeep 

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende soorten vloeren, waaronder de vloeren in schoolgebouwen. Deze behandelen wij nooit met schadelijke zepen, maar altijd met niet-chemische en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Dit is een must voor uw school, want veel kinderen reageren heftig op chemische schoonmaakproducten. Zijn onze experts bij u langs geweest om de vloer van uw school t behandelen, dan hebben de kinderen nergens last van. 

Eenmalige of periodieke reiniging 

U kunt ons inhuren voor een eenmalige reiniging van de vloer in uw schoolgebouw, maar wij kunnen ook regelmatig bij u langskomen. Met een periodieke reiniging weet u zeker dat de vloer in uw schoolgebouw te allen tijde hygiënisch schoon is. Wilt u meer weten of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn te breiken op telefoonnummer: 0800 020 1069 of per e-mail: info@chemdryramaker.nl

 

Uw gegevens