Bel ons op 085 8200784

Kantoor schoonmaak van Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker is een professioneel schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten. Wij zijn dé specialist op gebied van kantoor schoonmaak. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij garanderen dat een schoon kantoor motiverend voor personeel werkt. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Neem contact op
 

Voordelen van kantoren schoonmaak bij Chem-Dry

Reiniging van vloeren, meubels en tapijten

Onze diensten van kantoor schoonmaak bestaan uit meubelreiniging, tapijtreiniging en vloerreiniging. Een grondige reiniging doen wij doormiddel van onze speciale reinigingsmethode. Onze reinigingsmethode bestaat uit een behandeling met koolzuur, waardoor bacteriën geen schijn van kans krijgen om zicht te vermenigvuldigen. 
 

Voordelen van onze extractiemethode

Een gezond binnenmilieu

Voor uw kantoortapijt en meubilair maken we geen gebruik van zeep of poeder. Wij maken schoon met milieuvriendelijke producten waardoor het vuil niet verder in uw stoffering wordt geduwd. Onze reinigingsmethode is gezond voor mens en dier. Uit onderzoek is gebleken dat door onze methode, de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verbeterd. 
 

Interesse in kantoor schoonmaak?

Wij adviseren u graag. Als u interesse heeft om uw kantoor of bedrijfspand door ons te laten schoonmaken, neem dan gerust contact op of vul ons contactformulier in. Als u op dit moment nog vragen heeft, kunt u ook gerust contact opnemen. U kunt ons bellen of via mail/contactformulier bereiken. 
 

Contactformulier 

Uw gegevens