Bel ons op 085 8200784

Tapijt laten schoonmaken op scholen in de meivakantie? Chem-Dry Ramakers is uw ideale partner

U heeft vloerbedekking, losse vloerkleden of inloopmatten in uw school. Elke schooldag wordt er veelvuldig op dit tapijt gelopen. Ook al wordt het dagelijks door uw schoonmakers gezogen, er blijft toch vuil achter. Door dit te verwijderen, zorgt u ervoor dat uw tapijt goed onderhouden blijft en langer meegaat. Wij van Chem-Dry Ramakers zijn gespecialiseerd in het tapijt reinigen scholen meivakantie. Uiteraard kunt u ook op andere momenten van onze service gebruikmaken.

Hoe wordt uw tapijt door ons gereinigd?

Kiest u voor tapijtreiniging door Chem-Dry Ramakers, dan kiest u voor een uiterst precieze aanpak. De reiniging van uw tapijt wordt gedaan op de volgende manier.

Tapijt reinigen op scholen tijdens meivakantie: wij bieden topservice

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen wij voor u ook de ruimtes waarin uw tapijt zich bevindt, voor u leeghalen. Zo hebben u en uw leerkrachten er geen enkel werk aan. Ook over voorrijkosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Chem-Dry Ramakers rekent geen voorrijkosten. Wij rijden kosteloos naar Drenthe, Overijssel en Gelderland voor het tapijt reinigen scholen meivakantie. Wilt u op een ander moment van onze service gebruikmaken? Geen enkel probleem. Ook voor vloerreiniging en meubelreiniging kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over onze service ontvangen of direct een aanvraag doen voor reiniging van uw school? Vult u dan het onderstaande formulier in.
 

Uw gegevens