Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniging in Overijssel

Door intensief gebruik van uw tapijt is het zo, dat uw vloerkleed of tapijt behoorlijk vies wordt. Dankzij goed onderhoud en degelijk tapijtreinigen is uw tapijt weer snel in optima forma. Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van tapijtreinigen in de omgeving van Overijssel dan zit u goed bij Chem-Dry Ramaker. Onze specialisten komen graag bij u langs. Wij zijn zowel beschikbaar voor kantoren als woningen om tapijten te reinigen.

Tapijtreinigen heeft verschillende voordelen

Dankzij onze erkende en effectieve werkwijze worden tapijten en vloerkleden weer schoon. Dit heeft niet alleen een hygiënisch effect maar zorgt er ook voor dat mensen met COPD en astma vrijer kunnen ademen. De allergenen en bacteriën worden verwijderd dankzij een grondige tapijtreiniging door Chem-Dry Ramaker. De luchtkwaliteit wordt positief beïnvloed door de reiniging van uw tapijt of vloerkleed. Cijfers wijzen uit dat er ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt zijn, dit geldt zowel voor woningen als kantoren. Als dit aantal in extreme mate toeneemt dan zal dit de gezondheid negatief beïnvloeden. Daarom is het van belang om periodiek uw tapijt of vloerkleed te laten reinigen. In Overijssel bieden wij service en kwaliteit en overige regio's.

De manier van werken van Chem-Dry Ramaker

De werkwijze van Chem-Dry Ramaker wordt geroemd door een brede klantenkring. Er wordt altijd eerst geïnventariseerd wat voor soort tapijt u heeft. Aan de hand van een gedegen analyse wordt er een methode van reinigen uitgekozen dit bij uw vloerkleed of tapijt past. Elke materiaalsoort en gebruikersintensiteit hebben hun eigen manier van reinigen nodig. Zo kan er bij bepaalde soorten tapijt ervoor gekozen worden om de vezels licht op te harken of zwaar bevuilde plaatsen voor te behandelen. Vooraf kan er gezogen worden met een borstelstofzuiger. Er wordt gereinigd met een specialistische methode, dit houdt in dat er op basis van koolzuur schoongemaakt wordt.

In Zwolle bieden wij service en kwaliteit en overige regio's. Tijdens de reiniging kan uw tapijt voorzien worden van een beschermende laag die vuilwerend is. Dit zorgt ervoor dat uw tapijt in topkwaliteit is en blijft.