Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniging in Gelderland

Wanneer u in Gelderland woont en thuis per ongeluk uw glas wijn over uw nieuwe tapijt heeft laten vallen, hoeft u zich niet druk te maken dat u deze moet vervangen. In Gelderland is Chem-Dry Ramaker namelijk actief met tapijtreinigen.

Reinigen in woningen

Wellicht dacht u dat het reinigen van tapijt alleen in kantoren gebeurt, dat is echter zeker niet het geval. Chem-Dry Ramaker reinigt ook al vele jaren tapijten in woningen. Op zich is dat niet zo verwonderlijk, want in de meeste woningen wordt het tapijt immers zeer intensief gebruikt. Overigens komt Chem-Dry Ramaker echt niet alleen langs voor tapijtreinigen wanneer er door het morsen van eten of drinken per ongeluk vlekken zijn gemaakt. Wanneer bijvoorbeeld de indeling van een kamer verandert, komt het nogal eens voor dat er een kleurverschil in het tapijt zichtbaar wordt. Dit is dan ontstaan, doordat men in de oude opstelling altijd een bepaalde route liep. Ook in deze situatie kan een reinigingspecialist van Chem-Dry Ramaker wonderen verrichten.

Ook voor op kantoor

In vrijwel alle kantoren is de entree de drukst bezochte ruimte. Vooral in de herfst en in de wintermaanden lopen hier medewerkers, klanten en leveranciers met hun vieze schoenen over het tapijt. Chem-Dry Ramaker reinigt daarom voor vele bedrijven in Gelderland periodiek de entree en zorgt er dan voor dat het tapijt er weer als nieuw uit ziet. Ook verder in het gebouw, dus in de kantoorruimten of in de kantine, laat men natuurlijk wel eens etenswaren vallen of wordt de opstelling van het meubilair soms veranderd en ook hier worden dan ineens vlekken of keurveranderingen zichtbaar. Chem-Dry Ramaker hanteert een werkwijze die er op gericht is dat de klant zo min mogelijk hinder ondervindt tijden tijdens het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden.

Service en kwaliteit en overige regio's

De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij gehanteerde werkwijze, zorgen ervoor dat zowel bedrijven als particulieren steeds weer de weg naar Chem-Dry Ramaker weten te vinden voor het reinigen van hun tapijt. Vind zelf op deze website meer informatie over service en kwaliteit en overige regio's waarin Chem-Dry Ramaker werkt of bel met 0800-020 10 69.