Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Tapijtreiniging in Emmen

Uw vloertapijt wordt dagelijks intensief gebruikt. U loopt eroverheen, de kinderen rennen erop met vieze schoenen en er wordt op gemorst. Om uw tapijt of vloerbedekking mooi te houden, is het van belang dat het regelmatig wordt gereinigd. Voorkom ruïneren van uw vloerbedekking door zelf aan de slag te gaan met de verkeerde producten, maar laat het tapijtreinigen aan een professional over. Chem-Dry Ramaker heeft de juiste materialen en apparatuur om uw vloerkleed in Emmen weer schoon en schitterend te maken.

Tapijtreiniging in woningen en kantoren in Emmen

Chem-Dry Ramaker reinigt tapijten in zowel privéwoningen als kantoren in Emmen. Van onze werkwijze mag u het volgende verwachten:

Deze werkwijze zorgt keer op keer voor een schoon vloerkleed of tapijt, zo goed als nieuw. Alle vlekken worden verwijderd, zelfs de ergste vlekken zoals rode wijn. Door tapijtreinigen gaan de vloeren van woningen en kantoren veel langer mee en blijven ze vaak nog mooier dan nieuwe vloerkleden.

Service en kwaliteit en overige regio's

Chem-Dry Ramaker is naast Emmen ook werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Gelderland. Dus ook als u in Nijmegen, Zwolle, Assen, Haren, Drachten, Heerenveen of Arnhem gevestigd bent kunnen wij uw tapijt weer zorgeloos schoonmaken. Zonder voorrijkosten! Dat is onze service en kwaliteit en overige regio's profiteren daar ook van.

Naast tapijtreiniging kunt u ons ook inschakelen voor vlo- en huismijtbestrijding, schoonloopmatten, en het antistatisch maken van uw vloerkleed.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u alvast een prijsopgave? Neem dan gratis contact met ons op via 0800 020 10 69 of via info@chemdryramaker.nl.