Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniging in Zwolle

Uw vloertapijt wordt dagelijks intensief gebruikt. U loopt eroverheen, de kinderen rennen erop met vieze schoenen en er wordt op gemorst. Om uw tapijt of vloerbedekking mooi te houden, is het van belang dat het regelmatig wordt gereinigd. Voorkom ruïneren van uw vloerbedekking door zelf aan de slag te gaan met de verkeerde producten, maar laat het tapijtreinigen aan een professional over. Chem-Dry Ramaker heeft de juiste materialen en apparatuur om uw vloerkleed in Zwolle weer schoon en schitterend te maken.

Tapijtreiniging in woningen en kantoren in Zwolle

Chem-Dry Ramaker reinigt tapijten in zowel privéwoningen als kantoren in Zwolle. Van onze werkwijze mag u het volgende verwachten:

Deze werkwijze zorgt keer op keer voor een schoon vloerkleed of tapijt, zo goed als nieuw. Alle vlekken worden verwijderd, zelfs de ergste vlekken zoals rode wijn. Door tapijtreinigen gaan de vloeren van woningen en kantoren veel langer mee en blijven ze vaak nog mooier dan nieuwe vloerkleden.

Service en kwaliteit en overige regio's

Chem-Dry Ramaker is naast Zwolle ook werkzaam in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Wij rekenen geen voorrijkosten! Dat is onze service en kwaliteit en overige regio's profiteren daar ook van.

Naast tapijtreiniging kunt u ons ook inschakelen voor vlo- en huismijtbestrijding, schoonloopmatten, en het antistatisch maken van uw vloerkleed.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u alvast een prijsopgave? Neem dan gratis contact met ons op via 0800 020 10 69 of via info@chemdryramaker.nl.