Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniger huren Hoogeveen

Zitten er hardnekkige vlekken in de vloerbedekking van uw kantoorpand? Dan is de kans groot dat u deze vlekken niet zelf kunt verwijderen. Om hardnekkige vlekken volledig te verwijderen, kunt u het beste een professionele tapijtreiniger inhuren. Chem-Dry Ramaker komt graag bij u langs om uw tapijt volledig te reinigen.

Neem contact met ons op

De werkwijze van Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker is al jaren gespecialiseerd in het volledig reinigen van verschillende soorten tapijten. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij die hardnekkige vlekken uit uw vloerbedekking kunnen verwijderen. U kunt ervoor kiezen de gehele vloerbedekking schoon te laten maken, maar wij kunnen ook een deel van het tapijt reinigen. 

Wij maken altijd gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen veilig voor onze schoonmakers en de mensen in uw bedrijfspand, maar ook voor het milieu. Huurt u Chem-Dry Ramaker in voor het reinigen van uw tapijt, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het milieu.

Eenmalige reiniging of periodieke reiniging

U kunt ons eenmalig inhuren, maar het is ook mogelijk periodieke reiniging af te nemen. Wilt u zeker weten dat uw tapijt er altijd netjes en representatief uit ziet? Dan komen onze schoonmakers regelmatig bij u langs. Heeft u een belangrijk event of is uw tapijt ontzettend vies geworden door calamiteiten zoals een lekkage of zelfs door een brand, dan huurt u ons eenmalig in. Bij eenmalige reiniging maken wij uw gehele tapijt hygiënisch schoon.

Waarom Chem-Dry Ramaker huren?

Chem-Dry Ramaker werkt niet alleen grondig, maar ook erg snel. Bovendien werken wij voor aantrekkelijke tarieven en hoeft u bij ons nooit voorrijkosten te betalen. Wilt u een ervaren tapijtreiniger uit Hoogeveen inhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.