Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniger huren Gelderland

Toen u de vloerbedekking voor uw kantoorpand net had aangeschaft, zag het tapijt er geweldig uit. Nu, enkele jaren en vele duizenden voetstappen verder, is de vloerbedekking niet meer zo mooi. U kunt hier de hele dag tegenaan blijven kijken, maar u kunt er ook voor kiezen om het tapijt te laten reinigen. Chem-Dry Ramaker neemt deze klus graag op zich. 

Neem contact met ons op

Snel een hygiënisch schoon tapijt

Chem-Dry Ramaker is een ervaren tapijtreiniger die uw tapijt volledig of deels kan reinigen. Het maakt niet uit of u uw hele tapijt wil laten schoonmaken of een deel van de vloerbedekking wil laten behandelen, want onze schoonmakers kunnen alles. Huurt u onze schoonmakers in, dan heeft u snel een hygiënisch schoon tapijt. Wij werken in de gehele provincie Gelderland, dus ook u kunt ons inhuren voor professionele tapijtreiniging. 

Chem-Dry Ramaker: milieuvriendelijke reiniging

Veel tapijtreinigers maken gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Wij laten deze schoonmaakmiddelen links liggen en reinigen alleen met milieuvriendelijke, veilige en uiteraard effectieve stoffen. Deze stoffen doen hun werk goed, zonder het milieu te schaden of uw werkomgeving onveiliger te maken. U kunt na de reiniging bijvoorbeeld direct weer uw kantoor betreden, want door onze milieuvriendelijke reiniging blijven er geen chemische dampen achter in de lucht. 

Direct een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u een afspraak maken met de professionele tapijtreinigers van Chem-Dry Ramaker? Neem dan contact met ons op, zodat u ons zo snel mogelijk in kunt huren voor de reiniging van uw tapijt. Ook als u brand heeft gehad of te maken heeft gehad met een verwoestende lekkage, kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij reinigen tapijten namelijk ook als er sprake is van roetschade, brandschade of waterschade.