Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniger huren Drenthe

In veel bedrijfspanden ligt er tapijt op de vloer. Tapijt gaat lang mee en is niet duur, maar deze vloerbedekking heeft wel een groot nadeel. Wordt tapijt vies, dan is het namelijk erg lastig te reinigen. 

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen? Huur een specialist in

U kunt uw vervuilde tapijt zelf proberen te reinigen, maar dit kost veel tijd. Bovendien is het lastig vervuild tapijt goed te reinigen als u niet over de juiste schoonmaakmiddelen beschikt. Daarom kunt u beter een specialist inhuren voor het reinigen van uw vervuilde tapijt, zoals Chem-Dry Ramaker. Deze tapijtreiniger is werkzaam in de gehele provincie Drenthe.

Tapijtreiniging met milieuvriendelijke middelen

Wij vinden het belangrijk om uw tapijt goed te reinigen, maar we willen het milieu niet schaden bij het behandelen van uw vloerbedekking. Daarom werken we alleen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, die op geen enkele manier schadelijk zijn voor het milieu. Vindt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk? Dan investeert u in onze milieuvriendelijke tapijtreiniging. 

Chem-Dry Ramaker: ook in te huren bij calamiteiten

Wij kunnen uw tapijt periodiek reinigen, maar u kunt ons ook eenmalig inhuren. Dit is bijvoorbeeld interessant als uw vloerbedekking beschadigd is door brand of door een lekkage. U neemt contact met ons op, legt de situatie uit en wij komen met de nodige schoonmaakmiddelen bij u langs. Door uw tapijt vakkundig te behandelen met de juiste schoonmaakmiddelen, ziet uw vloerbedekking er na ons bezoek weer zo goed als nieuw uit. Zo ziet u niets terug van de brand of de lekkage, maar kan uw tapijt weer even mee. 

Vragen over onze reiniging bij calamiteiten? Neem dan contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, bijvoorbeeld over onze werkwijze of over onze tarieven, mag u uiteraard contact met ons opnemen.