Bel ons op 085 8200784

Tapijt reinigen scholen voorjaarsvakantie 

Een stoffen vloerbedekking ziet er over het algemeen netjes uit, maar na enkele jaren wordt de vloerbedekking vanzelf vies. Omdat stof niet zo gemakkelijk te reinigen is, krijgen de schoonmakers in uw schoolpand de meeste vlekken er niet uit. Zitten er zoveel vlekken in uw tapijt op school, dat de vloerbedekking er niet meer netjes uit ziet? Dan kunt u de vloerbedekking laten schoonmaken door een professional. Chem-Dry Ramaker komt in de voorjaarsvakantie graag naar uw school om uw vloer een grote beurt te geven. 

Neem contact met ons op

Een frisse start na de vakantie 

Laat u uw vloerbedekking schoonmaken in de vakantie, dan heeft u na de vakantie een frisse start op school. Een ander voordeel van een professionele reiniging in de vakantie, is dat de leerlingen en medewerkers van uw school niet in de weg lopen bij het schoonmaken. De schoonmakers kunnen rustig aan het werk en na de vakantie kunnen de leerlingen en medewerkers het mooie resultaat zien. Omdat tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker alleen met de beste schoonmakers en schoonmaakmiddelen werkt, is dit resultaat op de lange termijn zichtbaar. 

Professionele en milieuvriendelijke reiniging 

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in milieuvriendelijke vloerreiniging in scholen. Dit betekent dat wij de vloerbedekking in uw schoolpand niet alleen op professionele wijze schoonmaken, maar ook met oog op het kwetsbare milieu werken. Onze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen veilig voor de mensen in de omgeving, zoals de leerlingen en uw medewerkers, maar ook voor de natuur. 

Een afspraak maken met tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker 

Wilt u de vloerbedekking in uw schoolpand laten schoonmaken tijdens de vakantie in het voorjaar of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.