Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Tapijt reinigen scholen 

Veel scholen hebben een stoffen vloerbedekking op de vloer liggen. Deze vloerbedekking ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een lange levensduur. Het enige nadeel van de stoffen vloerbedekking, is dat deze snel vies wordt. Is de vloerbedekking in uw schoolpand ook flink vervuild en wilt u hier iets aan doen? Dan belt u Chem-Dry Ramaker

Neem contact met ons op

Tapijt laten reinigen door een professional 

Een houten vloer, een tegelvloer of een gietvloer kunt u zelf nog wel schoonmaken, maar bij een stoffen vloerbedekking is dit al lastiger. Als u wilt dat de vloerbedekking goed schoon wordt, kunt u het beste een professional als tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker inhuren. En omdat onze schoonmakers al jaren ervaring hebben in het vak, weet u dat uw investering in onze dienstverlening een goede investering is. 

Uw vloer op milieuvriendelijke wijze schoongemaakt 

Wij vinden het belangrijk uw vloer goed schoon te maken, maar wij vinden het ook belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom werken wij enkel met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, ook als wij de vloer in uw schoolpand schoon komen maken. Onze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen veilig voor uzelf, uw medewerkers en uiteraard uw leerlingen, maar zijn bovendien volledig veilig voor het milieu. 

Chem-Dry Ramaker: professionele reiniging voor alle soorten panden 

Wij kunnen niet alleen de vloer in een school schoonmaken, maar kunnen ook in kantoorpanden, winkels en andere bedrijfspanden aan het werk. Ook als u een ander soort bedrijf of een andere instelling runt, kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Bij tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker profiteert u van een goede dienstverlening, een uitstekend resultaat en een aantrekkelijke prijs. 
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op.